UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Iet uz lapu: 12Nākošā
Pašreizējā: 1 no 2
Flizesana
Autors: soseds2 ()
Datums: 02/12/2010 20:32

Vai Latvija var dabut sadus flizu krustinus, ka saja video? [www.youtube.com]

Re: Flizesana
Autors: aaaa ()
Datums: 02/12/2010 21:09

Parasti krustiņi. Tā apaļā bļemba ir tam, lai ierobežotu flīžu augstumu, jeb lai visi stūri būtu apmēram vienādā līmenī. To pašu var panākt liekot krustiņus nevis plakaniski, bet sāniski/stāvus (krustiņa plakne perpendikuļari flīžu plaknei). Es flīzējot tikai tā lieku krustiņus - resp. paņem krustiņu aiz viena "radziņa" un sprauž starp flīzēm. Reāli 4 flīžu savienojumvietā sanāk ielikt 4 krustiņus. Nu vajag viņus vairāk, toties ārā izņemt 100x elementārāk - aiz galiņa izrauj un viss. Ja viņus liek plakaniski 1 krustiņu 4 flīžu salaidumavietā, tad nākas tos pēc tam ņemt ārā ar pinceti vai kā citādi rubināt.

Re: Flizesana
Autors: einārs ()
Datums: 02/12/2010 21:11

tieši tādi kā video nebūs, bet līdzīgus var dabūt gandrīz katrā veikalā.Krautā un flīžu tirgū redzēju. nu bet flīzētājs, labāk nebūtu rādijis citiem savu gara darbu.

Re: Flizesana
Autors: h2so4 ()
Datums: 03/12/2010 01:19

es jau vairāk kā piecus gadus flīzēju bez krustiņiem un manā iespaidā trīs kolēģi tāpat sākuši darīt:D rezultāts nesalīdzināmi labāks. krustiņus lietoju tikai ārkārtīgi labas kvalitātes flīzēm.
p.s. iemācīja to man viens vecs vācu profesionālis:)

Re: Flizesana
Autors: Celtnieks12345 ()
Datums: 03/12/2010 19:03

Nu es gribētu redzēt tavu kvalitāti un ātrumu kad tu strādā bez krustiņiem, noteikti šuves staigā nejēgā, labas kvalitātes flīžu segumam flīšu šuvei nevajadzētu atšķirties par +- 0.5mm, uz aci to ir nereāli izdarīt pat ar krustiņie to ir grūti panākt, jo gādās ka paši krustiņi mazliet atšķiras viens no otra !!!

Re: Flizesana
Autors: soseds2 ()
Datums: 03/12/2010 20:08

Nu, es krustinus lieku ka aaaa mineja. Ta viss ideali, tikai atskiras flizu plaknes augstumi flizu sturos.

Re: Flizesana
Autors: einārs ()
Datums: 03/12/2010 20:28

var likt bez krustiņiem un ļoti labi sanāk. ja nu kādam svarīgi cik tur simtdaļas pa šuvēm staigā, tad gan krustiņus jāliek.

Re: Flizesana
Autors: h2so4 ()
Datums: 03/12/2010 20:50

nekas nekur nestaigā ,klienti ir apmierināti un nekad nav bijušas problēmas. protams, daudz kas atkarīgs no līmes. lietoju mira 3000 pārsvarā, tagad gan reti kur var dabūt nez kāpēc.
protams, kāds krustiņš un ķīlītis ir jātur kabatā, vienmēr noder, bet katrā stūrī bāzt neredzu jēgu, it sevišķi, ja flīžu izmēri staigā.
kvalitāti daudz kur var apskatīties, nekādu problēmu, vienmēr laipni.:D

Re: Flizesana
Autors: soseds2 ()
Datums: 03/12/2010 23:09

Cik interesejos, tiesam ir meistari, kas bez krustiniem strada.

Re: Flizesana
Autors: Celtnieks12345 ()
Datums: 04/12/2010 17:42

Nu nezinu nezinu, kā var uzlikt kvalitatīvi bez krustiņiem, lielākā daļa flīzētāju kvalitatīvi ar krustiņiem nemāk uzlikt, kur nu vel bez, bet jautājums, kas kuram nozīmē kvalitāte, ja šuves staigā pa pāris milimetriem šurputurpu un tas skaitās normāli tad es uzskatu, ka var likt arī bez krustiņiem, bet jautājums vai tā ir kvalitāte ko lielākā daļa vēlās, es šaubos vai flīzētājs vēlētos iegādāties piemēram televizoru, kurš ir mazliet saskrāpēts un šķībs it kā jau no vienas puses pohuj ja rāda, bet ja tu maksā par to tad gribās arī kvalitāti, ja pa velti dāvina to televizoru tad neviens neskatīsies uz švīkām, bet šaubos vai tas flīzēšanas meistars strādā par velti.

Tādus flīzētājus, kas flīzē bez krustiņiem, bez līmeņrāža, bez ruletes, bez plānojuma utt., jādzen ir ar sūdīgu mietu, jo tu, kā normāls cilvēks iekrāj naudiņu labierīcību remontam tā kā remonts tiek taisīts uz gadiem 20 nopērc labas flīzes, bet kaut kāds morāls kroplis saka, ka ir supermeistars un tev visu noflīzēs, bet beigās, kad nāc skatīties, kā ir sataisīts skats ir drausmīgs, šuves staigā pa pāris milimeriem šurputurpu, vienai plaknei nesaiet šuves kopā ar otru plakni, flīzes saliktas tā, kā viena ir vairāk uz iekšu iespiesta otra uz āru, par simetriju vispār var aizmirst, sākts ir ar veselu flīzi no vienas puses un tas kas paliek otrā pusē kaut kāds atgriezums tas arī ielikts, šuves aizšuvotas vienas dziļāk otras seklāk, ieliktas flīzēs, ir netīšam nošķelta glazūra, silikons ir iestrādāts bez skoča ar pirkstu šķibi izvilkts stūros utt. un pēc šāda darba superflīzētājs lepni pasaka, ka viņš ir visu paveicis un tagad ir pienākums par to visu samaksāt viņam un, kā šāda kvalitāte pēc viņa domām ir laba, un lai te nepiesienas pie milimetriem un ja nemaksās naudu tad viņš mašīnai pārdurs riepas vai arī pasauks draugus un pasūtītājam pārskaitīs zobus kādā pievakarē vot tādi ir tie kvalitatīvie Latvijas flīzētāji, es gribu redzēt kā tāds flīzētājs bļautu ja piemēram viņam ieliktu blombi zobiem, kas ir pa pāris milimetriem augstāka nekā zobs un pateikt, ka tas ir kvalitatīvi un lai viņš nepiesienas pie kaut kādiem tur milimetriem.

Iet uz lapu: 12Nākošā
Pašreizējā: 1 no 2


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********    ******    *******   **    **  **     ** 
 **     **  **    **  **     **  ***   **  **     ** 
 **     **  **               **  ****  **  **     ** 
 ********   **         *******   ** ** **  ********* 
 **         **               **  **  ****  **     ** 
 **         **    **  **     **  **   ***  **     ** 
 **          ******    *******   **    **  **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727