UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
gridas lidzinashana
Autors: desperado ()
Datums: 23/12/2010 19:30

Sveiki,

Vajag izliidzinaat griidu. Virs gridas likshu preskartonu un tad uz taa - klaashu linoleju. Patreiz tur ir vecie koka delji, kas saakumaa izskatiijaas vispaar peec sinusoidas. Augshejo dalju, kas bija dikti neliidzena, esmu izliidzinaajis ar slipmashiinu, tagad viss ir pusliidz vienaa liimenii, tachu ir iedobumi (sk. foto). Sliipeetas vietas koksnes aizsardziibai nokraasoju ar laku.

[fotki.lv]
Ar ko labaak aizpildiit iedobumus? Vai uniflots derees? Peec nozhuushanas shis tak ir nenormaali ciets, vai buus OK?

Acimredzot, tie kas pirms tam remonteeja, lika kautko (uz bildes tas ir baltaa kraasaa) - bet tur ta iedobumu aizpildiishana bija stipri simboliska, laikaam vairaak imitacijai :)

Re: gridas lidzinashana
Autors: soseds2 ()
Datums: 24/12/2010 17:49

Man skiet, ka uniflots ir sienam, tatad gridam neder. Drosi ka veikalos ir spaktele no kada elastiga materiala koka gridu lidzinasanai. Ja man butu jarisina sada lieta, tad sajauktu akrila linoleja limi ar pildvielu un izmantotu ka izlidzinoso krasotam koka delu gridam skirbu aizdarisanai. Sadu spakteli nevar slipet tadel jaizlidzina rupigi, var ar mitru sukli un spaktellapstinu.

Autors: desperado ()
Datums: 24/12/2010 22:17

Jau noshpakteleeju - panjeemu griidas shpakteljmasu, kuru var likt arii uz koka, "populaar hand" saucaas. Razhotaajs raksta, ka pec 30 minutem varot staigaat virsuu, bet es pagaidaam neriskeetu :) izskataas peec smalka cementa, iekshaa portlandcements un aluminatcements.

Elastiigumu man taisni otraadi nevajag, jo savaadaak taa elastiiga masa spiediisies aaraa kad paliks karstaak. Man tas jau notiek ar durviim - panjemu kautkaadu elastiigu, un tagad vasaraa izspiezhas, izskataas perversi :(

Virsuu es likshu preskartonu 3mm un uz taa klaashu linoleju.
Vai pirms preskartona likshanas shpakteljmasas slaanis buutu jaagruntee?

Autors: Vienstāvs ()
Datums: 24/12/2010 22:31

Vai tik Tu nejauc elastību ar termoplastiskumu...

Autors: soseds2 ()
Datums: 25/12/2010 20:45

Ja preskartonu lime, tad labak nogruntet pamatni.

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **  **     **  **     **   *******   **    ** 
 ***   **   **   **   **     **  **     **   **  **  
 ** ** **     ***     *********   *******      **    
 **  ****    ** **    **     **         **     **    
 **   ***   **   **   **     **  **     **     **    
 **    **  **     **  **     **   *******      **    

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727