UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Materiāls, kas liek justies kā idiotam...
Autors:
manparchu
()
Datums: 08/02/2011 17:43
Pamēģināju aizpildīt grīdas flīžu šuves ar Mapei Kerapoxy. Instrukcija uz iepakojuma ir vienkārši izsmiekls - darbojies, bet neko nesaproti, kas notiek - samaisījās vai ne, kā labāk iestrādāt šuvēs, kurā brīdī sākt tīrīt nost, kad skaitās plastisks, kad - ne utt. Varētu nesatraukties, ja nebūtu pēc suņa dārgs, ja nebiedētu ar izstrādes laiku - 45 min, ja nebūtu tāds čakars ar ieklāšanu, ja būtu drošs, ka feilera gadījumā varēs iztīrīt... Kas paši mēģinājuši Kerapoxy, mani sapratīs :) Pēc pāris stundām konsistence nav mainījusies, lai gan gludas šuves tā kā dabūju, un ar šausmām domāju, kā flīzes notīrīt tagad... :)
PS. Pēc šī gemoroja jau Internetā atradu mazliet izsmeļošāku instrukciju, bet vienalga... MURGS! Aizliegtu pārdot šo produktu bez video-instrukcijas, kas tiek demonstrēta blakus veikala stendam!
Un man rokas pareizā vietā piešūtas :)
Tāpēc ierosme: padalieties ar savu pieredzi! Vai kāds būvmateriāls jums ir licis justies kā idiotam?
PS. Pēc šī gemoroja jau Internetā atradu mazliet izsmeļošāku instrukciju, bet vienalga... MURGS! Aizliegtu pārdot šo produktu bez video-instrukcijas, kas tiek demonstrēta blakus veikala stendam!
Un man rokas pareizā vietā piešūtas :)
Tāpēc ierosme: padalieties ar savu pieredzi! Vai kāds būvmateriāls jums ir licis justies kā idiotam?
Re: Materiāls, kas liek justies kā idiotam...
Autors:
h2so4
()
Datums: 09/02/2011 09:33
jā, šis materiāls man ir licis justies kā idiotam, bet tikai pirmo reizi,kamēr sapratu kas notiek! pats gan no laba prāta nepērku, bet ir nācies mozaīku šuvot ar to draņķi un viss kārtībā tagad, tikai maz jāiejauc un ātri jāstrādā.uz flīzēm viņš sacietē apbrīnojami ātri:D
ja negrib justies kā idiots, tad jāpērk tikai un vienīgi mira produkcija, tagad gan laikam tikai kuršos var dabūt.
ja visu laiku strādā ar zināmiem, pārbaudītuiem materiāliem, tad nekādu problēmu.
ja negrib justies kā idiots, tad jāpērk tikai un vienīgi mira produkcija, tagad gan laikam tikai kuršos var dabūt.
ja visu laiku strādā ar zināmiem, pārbaudītuiem materiāliem, tad nekādu problēmu.
Autors:
soseds2
()
Datums: 09/02/2011 19:41
Tas gan nebija mapei ar ko es suvoju flizes, bet pec liekas suvju masas nonemsanas flizes nevareja notirit, suvotajs ieedas. Tad nu izmeginaju visus iespejamos lidzeklus un izradijas, ka suvotaja pleki nonemami ar keramisko el plits tiramo lidzekli.:)
Autors:
Andris 542
()
Datums: 09/02/2011 23:54
Tad nu izmeginaju visus iespejamos lidzeklus un izradijas, ka suvotaja pleki nonemami ar keramisko el plits tiramo lidzekli.
Kā viņš saucas un kur pirki? Ļoti aktuāli, netieku pie tīras plīts! Paliek pleķi.
Kā viņš saucas un kur pirki? Ļoti aktuāli, netieku pie tīras plīts! Paliek pleķi.
Autors:
aaaa
()
Datums: 10/02/2011 09:03
Mapei ir viens no lielakajiem flizeshanas utt materialu razhotajiem Eiropa, ja ne pasaule. Nesaubos, ka vinjiem ir laba produkcija. Diemzhel, pats reiz iegrabos, musu cilveki to nezin, un uzskata Mapei par kaut kadu kaktu kantori un neperk. Rezultata veikala ir daudz materialu ar notecejushu deriguma terminju.
Par Kerapoxy - to tev pateiks jebkursh flizetajs, ka ar epoksidu bazes shuvotaju pat profesionalim raustas rokas stradat, kur nu vel iesacejam, tas vienkarshi ir jamak un droshi vien japierod.
Man viesistaba lielas flizes flizeja tiesham labs flizetajs un par shuvotaju teica - tikai un vienigi Mapei (ne epoksidu, bet cementa bazes). Imais vispar teica, ka stradajot tikai ar Mapei produkciju, es gan cenas delj to Mapei flizhu limi atteicos vinjam piegadat - nacas dzhekam limet ar Kanuf Flexkleber :). Tagad es vinjam saku lielu paldies, jo tiesham pagaidam neesmu redzejis pat tuvu nevienu citu shuvotaju, kas tik labi tiritos. Uzskatams piemers - vejtveris, kura visi nak ieksha dubljainam un netiram kajam. Pec 3 gadu lietoshanas, pec gridas izmazgashanas flizhu shuves ir tieshi tadas pashas gaishi dzeltenas!!! ka pirmaja diena. Gandriz vai neticami. Tagad ar to "perlishu efektu" shuvotajus razho ari Ceresit, tirgojas K-rautaa.
Par Kerapoxy - to tev pateiks jebkursh flizetajs, ka ar epoksidu bazes shuvotaju pat profesionalim raustas rokas stradat, kur nu vel iesacejam, tas vienkarshi ir jamak un droshi vien japierod.
Man viesistaba lielas flizes flizeja tiesham labs flizetajs un par shuvotaju teica - tikai un vienigi Mapei (ne epoksidu, bet cementa bazes). Imais vispar teica, ka stradajot tikai ar Mapei produkciju, es gan cenas delj to Mapei flizhu limi atteicos vinjam piegadat - nacas dzhekam limet ar Kanuf Flexkleber :). Tagad es vinjam saku lielu paldies, jo tiesham pagaidam neesmu redzejis pat tuvu nevienu citu shuvotaju, kas tik labi tiritos. Uzskatams piemers - vejtveris, kura visi nak ieksha dubljainam un netiram kajam. Pec 3 gadu lietoshanas, pec gridas izmazgashanas flizhu shuves ir tieshi tadas pashas gaishi dzeltenas!!! ka pirmaja diena. Gandriz vai neticami. Tagad ar to "perlishu efektu" shuvotajus razho ari Ceresit, tirgojas K-rautaa.
Autors:
soseds2
()
Datums: 16/02/2011 19:32
Keramiskas plits tiritajs" domol", pirkts drogas.
Autors:
manparchu
()
Datums: 05/12/2011 12:52
Atjaunojot tēmu, jaunajā (decembra) Dari Pats ir labi parādīts kā jāieklāj Kerapoxy. Viss process soli pa solim. Ja vien es pirmajā reizē būtu zinājis, ka vajag visai ātri un tā sulīgi ar ūdeni virsmu mazgāt! :)
Autors:
Niks
()
Datums: 02/07/2013 11:00
Autors:
Andris542
()
Datums: 02/07/2013 17:15
Zagt nav labi!!!!!!!!!!!!
Citaats:
Posted by: Andris 542 ()
Datums: 09.02.2011 22:54
Tad nu izmeginaju visus iespejamos lidzeklus un izradijas, ka suvotaja pleki nonemami ar keramisko el plits tiramo lidzekli.
Andris542 jau kaadus gadus piecus kaa aiznhemts!!!!!!!! Gribi piedaliities diskusijaa, meklee citu vaardinhu!!!!!!! Neizmanto manu, jo E- pastu tikpat atveert, nevari.
Ar cienhu, Andris542.
Citaats:
Posted by: Andris 542 ()
Datums: 09.02.2011 22:54
Andris542 jau kaadus gadus piecus kaa aiznhemts!!!!!!!! Gribi piedaliities diskusijaa, meklee citu vaardinhu!!!!!!! Neizmanto manu, jo E- pastu tikpat atveert, nevari.
Ar cienhu, Andris542.