UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2
grīdas dēļi
Autors: juris1980 ()
Datums: 11/10/2011 14:31

Īstus nelīmētus Latvijā ražotus koka grīdas dēļus, bērza grīdas dēļus, priedes grīdas dēļus, terases dēļus (ar spundi vai bez) var apskatīt šeit kelts.lv, gateros koka grīdu labāk nepirkt, jo tur tā nav žāvēta un pareizi apstrādāta un sagatavota.
Pēc ieklāšanas (kas ir diezgan vienkārša) grīdu vēlams:
noslīpēt un pēc tam ieeļļot vai nolakot.

Es pats nopirku bērza grīdas dēļus un eļļoju. Ir visādas eļļas, kuras piedod kokam vecuma izskatu vai izceļ šķiedru

Re: grīdas dēļi
Autors: m. ()
Datums: 11/10/2011 15:44

Bērza grīdas dēļi 5 ls m2 un biezums 20 mm....
tas laikam limejama koka grida tipa lime pie betona?

Autors: juris1980 ()
Datums: 12/10/2011 11:42

Nē, līmēt var laminātu, kas ir daudz plānāks. Kelts.lv ir cēlkoka grīdas dēļi, kas nav ne līmēti ne saaudzēti. Tas ir vienkārši dabīgs koks izžāvēts un noēvelēts dēlis. Es tieši gribēju dabīgu koka grīdu bez visādas mūsdienu ķīmijas apstrādēm, utt. Es liku OSB plāksni uz betona grīdas pie kuras tad arī pieskrūvēju grīdas dēļus. Ja netici, viņu mājas lapā kelts.lv Bērza Grīdas dēļi var izlasīt, ka tie grīdas dēļi ir no īsta koka un nevar būt salīdzināti ar kaut kādu laminātu vai trīsslāņu parketu..Es pilnībā piekrītu. Tās vienkārši ir dažādas lietas. Es uzskatu ka īstais koks ir kā luksus prece.. nesaprotu, kapēc īsti grīdas dēļi pie mums nav tik populāri.. Vācijā, piemēram, visi tiecas uz dabīgiem produktiem - pie mums - joprojām dzīvo plastmasas un laminātu pasaulē..

Autors: Vienstāvs ()
Datums: 12/10/2011 12:01

20 mm bieza dēļa lieces izturības pietiekamību (un ilgtspēju) es apšaubītu, vismaz pie samērīgiem lāgu attālumiem.

Autors: martell ()
Datums: 13/10/2011 12:34

=> Vienstāvs
Ieliku 22mm osi ar lāgu soli 30cm. Ir pilnīgi pietiekami. Grīdas dēlis varētu būt arī 16-18mm (kā tas ir vēl dārgākām sugām), tikai tad jābūt filigrānam skrūvētājam, jo es jau 22mm dēlim dažas spundes pamanījos nolauzt ar tievajām skrūvītēm. Jo plānāks tas dēlītis, jo vairāk būs jāčakarējas ar skrūvēšanu, bet liece cietkoksnēm (t.sk. bērzam) būs ok.

Autors: Gints_ ()
Datums: 13/10/2011 14:30

Njā tikai nu šitik plānus dēļus diez vai vispār varēs tā pamatīgi noslīpēt kādu reizi, tb ik pa laikam jāpārlako, jo, ja laku izēdīs tik pamatīgi, ka vajadzēs slīpēt nost kādu kārtu, nekas tur diez nesanāks.

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********   ********  ********         **  **     ** 
 **     **  **        **     **        **  **     ** 
 **     **  **        **     **        **  **     ** 
 **     **  **        **     **  **    **  **     ** 
 **     **  **        **     **  **    **  **     ** 
 ********   **        ********    ******   **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727