UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Udens pievads iebuvetajam podam
Autors:
DsKs
()
Datums: 21/03/2011 20:00
Pats tikai startesu uz rekonstrukciju ( esosais udensvads ir baigais kokteilis,bet tur ), kolegiem unipipe presejamais pasakums iet jau gadus cetrus ( nezinu,cik tas labs raditajs ) un bez problemam ... iespejams saubas ir radusas tiesi liekot 'noname' press sistemas vai bez pareiza instrumenta
Autors:
Didims
()
Datums: 21/03/2011 20:09
Daudzslāņu caurulēm ar presētajiem savienojumiem kalpošanas laiks kaut kādi 50 gadi apmēram skaitās.
Autors:
soseds2
()
Datums: 23/03/2011 19:40
Sanistal pardod gofras cauruli no nerusejosa terauda 50-100cm garas ar 1/2" galiem lidzigi ka lokanas armetas. Sadas lokanas var lietot tiesi iebuvejamajiem podiem, tas ir drosas.
Autors:
vlp
()
Datums: 23/03/2011 21:04
2 didims 21 /03 / 11
Atvaino, es neatceros, ka 1961- jā gadā būtu ražotas plastmasas caurules ar kaut kādām plēvēm iekšpusē.
Atvaino, es neatceros, ka 1961- jā gadā būtu ražotas plastmasas caurules ar kaut kādām plēvēm iekšpusē.
Autors:
Didims
()
Datums: 23/03/2011 21:19
vlp, es ļaunu prātu uz Tevi neturu ;-)
Spēju iedomāties ar kādu domu Tu šo tekstu raksti, bet tā Tev vairāk tāda demagoģija ir iznākusi bez reāla seguma.
Spēju iedomāties ar kādu domu Tu šo tekstu raksti, bet tā Tev vairāk tāda demagoģija ir iznākusi bez reāla seguma.
Pašreizējā: 2 no 2