UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
kraasoshanu ar kompresoru
Autors: renss ()
Datums: 15/04/2011 20:05

kaadas ir atsauksmes par griestu kraasoshanu ar kompresoru??? vienkaarshi gribaas dabuut griestus vienlaidus baltus, jo gadaas ar rulliti kraasojot sataisiit kraasojuma liinijas (ne taas no kraasas, kad kaartiigi neizrulle)... saulainaa laikaa skatoties pret logu griesti ir sviitraini jeb plekaini.... un kur un cik vareetu izmaksaat kraasoshanas kompresora noma???

Re: kraasoshanu ar kompresoru
Autors: h2so4 ()
Datums: 15/04/2011 23:50

samaksā man kaut vai 5 ls /m2 un tev nebūs nevienas strīpas. patiesībā ar kompresoru var vairāk griestus sad.irst ,kā ar rullīti.

Autors: lee ()
Datums: 16/04/2011 09:53

Es ar vienreiz izdomāju tā darīt, nebija slikti, novērojumi šādi: ātri iet uz priekšu, izskatās gludi (īsti nav ko sabojat), krāsoju ar parasto kompresoru un pa 10 latiem nopērkamu pistoli, tai sprausla par mazu un baigi jāšķaida ar ūdeni līdz ar to jākrāso reizes 2as vismaz (jāatrod ar palielāku sprauslu), nenormāli krāsa aiziet vienkārši pa gaisu visa istaba miglā, ar mājsaimniecības kompresoru gaisa par maz nespēj piekačāt nu tā apmēram. Iepriekš jāpamēģina kaut kur citur cik tālu turēt no virsmas lai neveidojas sabiezējumi

Autors: renss ()
Datums: 16/04/2011 21:25

par 5 ls/m pats tos griestus darulleetu, kameer nebuus nevienas striipas (un tev neviens tik daudz nemakaas par kraasoshanu, protams, ja nu neatrodi "slaucamo" govi)...

ir doma shito nomaat: [www.is-centrs.lv]

par kraasas pateerinju: protams, ka vairaak aiziet, bet tajaa pashaa laikaa tikpat daudz kraasa aiziet, ja jaasaak ciiniities ar taam sviitraam/plekiem...
un griestus var sad**** gan ar rulliiti, gan ar kompresoru... kompresora ieguvums vareetu but daudz mazaaks laika pateerinsh...

Autors: m. ()
Datums: 16/04/2011 22:29

Kraso saulainaa laikaaa!

Autors: aaaa ()
Datums: 16/04/2011 23:02

Savulaik piestrādāju servisā un uzreiz saku, ka krāsot ar pistoli nebūt nav triviāla lieta. Protams, autiņam ir citas kvalitātes prasības, bet iesācējam ar pistoli rezultāts būs 100x sūdīgāks kā ar rulli.
Neāksties, sakrāj naudu un nopērc normālu griestu krāsu un ANZAs rulli un rezultāts tev būs tāds, ka neviens pūtējs neko pat līdzīgu nedabūs. Ja krāso ar lētāko Depo emulsijas krāsu ar lētāko krievu rulli, tad nebrīnies, ka nesanāk. Man viesistabā ir vieni vienīgi logi un saules puse, griesti nebija joka lieta, bet panākumu atslēga bija laba krāsa! Ruļļus un otas, kopš sāku lietot ANZA, citus vairs redzēt negribu, un tas arī nav to vērts, jo, ja rullīti kopj un pēc katras lietošanas rūpīgi izmazgā, to var lietot gadiem ilgi. Ar vienu un to pašu, gan mazo rulli, esmu krāsojis ar ūdensemulsijas krāsām, gaišām, tumšām, krāsojis ar smirdīgu eļļas krāsu, lakojis un neskatoties uz to, rullītis ir kā jauns, galvenais rūpīgi un tīri izmazgāt un pareizi, nedeformējot izžāvēt.

Autors: spk ()
Datums: 17/04/2011 10:06

Es pirmo un patreiz vienīgo reizi dzīvē krāsoju, un tāpat neko nesačakarēju, griesti izskatās akurāt tā pat, kā citās telpās, kur strādāja krāsotājs. Anza rullis un Bindo 7 2x. Un es jau nu toč neesmu no tiem, kam tādas štelles viegli padodas. Kādi vēl kompresori ...

Autors: ibm ()
Datums: 18/04/2011 10:37

Esmu krāsojis griestus ar pistoli agrāk, kad bija putekļu sūcēji ar izejas""trubu" un bija nopērkama speciāli zemspiediena pistole, kas paredzēta nevis kompresoram, bet putekļu sūcējam. Saku uzreiz, ka māja piecūkota tik un tā (toreiz jeu nebija dabūjamas labas griestu krāsas...).

No šodienas viedokļa viennozīmīgi - krāso ar rulli un labu krāsu. Es arī to vienreiz darīju pirmo reizi un rezultāts bija pilnīgi ok, pēc tam esmu krāsojis ar rulli daudz un esmu ar visām četrām par rulli :D

Protams, kantes un kaktus vari ievilkt ar pindzeli, pēc tam vālē ar rulli. Nezinu, krāsoju protams 2 reizes, griesti bez nevienas šuves vai raibuma. Svarīgākais jau ir sagtavot gludu virsmu imho... Starp citu, arī ar rulli vari uzrullēt pa virsu, kamēr vēl mitrs, ja pamani defektu. Nezinu, vismaz man pēc tam nekādu redzamas pēdas nepalika. Un es neesmu nekāds specs, ne profs, esmu remontējis māju/dzīvokli sev un senčiem, tas arī viss.

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
  **   **   **     **  **     **  ***   **  **     ** 
   ** **    **     **  **     **  ****  **  **     ** 
   ** **    **         **     **  **  ****         ** 
  **   **   **         **     **  **   ***  **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727