UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Griestu apmetums pazūd
Autors:
aklā
()
Datums: 20/05/2011 22:18
Tā, ir baigi nepatīkama neziņa un jaušama nemākulība jautājumā kā virs loga nodrupušos griestus - kur pilnībā nobiris apmetums, rēgojās koka skaliņu siets cauri un plaisa iet tālāk - draud nobirt viss apmetums, kas ir virs loga rāmja var savest kārtībā....??
Ja kāds ir ar iemaņām apveltīts vai vismaz zin, kas man ir jādara un precīzi var izskaidrot es būtu ļoti pateicīga par palīdzību.
Cēlonis apmetuma nobiršanai:
ziemas sniegu rezultātā pa jumta siju ūdens ticis arī virs loga dzīvoklī,parādījušās plaisas un nobiris apmetums.
Varbūt arī kāds var ietekt, ar ko labāk špaktelēt un gruntēt?
Ja kāds ir ar iemaņām apveltīts vai vismaz zin, kas man ir jādara un precīzi var izskaidrot es būtu ļoti pateicīga par palīdzību.
Cēlonis apmetuma nobiršanai:
ziemas sniegu rezultātā pa jumta siju ūdens ticis arī virs loga dzīvoklī,parādījušās plaisas un nobiris apmetums.
Varbūt arī kāds var ietekt, ar ko labāk špaktelēt un gruntēt?
Re: Griestu apmetums pazūd
Autors:
h2so4
()
Datums: 20/05/2011 22:29
vislabākais ir novērst cēloņus un uzskrūvēt virsū plāno ģipsi, vai parasto.
Re: Griestu apmetums pazūd
Autors:
Vienstāvs
()
Datums: 20/05/2011 22:39
Vispirms būtu jāsalabo jumts.
Tad es papētītu, vai kokā nav jau iemetušās sēnes. Ja sēņu nav, bet koks vēl mitrs, pažāvētu vismaz pāris dienās piespiedu kārtā, piemēram, ar ventilatoru. Pēc tam profilaksei varbūt nekait kāds antiseptiķis.
Vai ir aizdomas, ka skalu siets vairs ideāli nepildīs lidzšinējās funkcijas? Varbūt iespējams radīt ķīmisku saiti starp koku un apmetumu, nogruntējot, piemēram, ar kādu mitrumizturīgu koka līmi uz ūdens bāzes un uz mitras grunts uzsmērējot Betonkontaktam līdzīgu līmes/smilšu sastāvu?
Tālāk atliek kaļķa apmetums, ko gan mūsu veikalos nebūs viegli atrast, bet var uzjaukt pats vai pasūtīt, piemēram, no Sakret vai Baumit.
Tad es papētītu, vai kokā nav jau iemetušās sēnes. Ja sēņu nav, bet koks vēl mitrs, pažāvētu vismaz pāris dienās piespiedu kārtā, piemēram, ar ventilatoru. Pēc tam profilaksei varbūt nekait kāds antiseptiķis.
Vai ir aizdomas, ka skalu siets vairs ideāli nepildīs lidzšinējās funkcijas? Varbūt iespējams radīt ķīmisku saiti starp koku un apmetumu, nogruntējot, piemēram, ar kādu mitrumizturīgu koka līmi uz ūdens bāzes un uz mitras grunts uzsmērējot Betonkontaktam līdzīgu līmes/smilšu sastāvu?
Tālāk atliek kaļķa apmetums, ko gan mūsu veikalos nebūs viegli atrast, bet var uzjaukt pats vai pasūtīt, piemēram, no Sakret vai Baumit.