UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Pašreizējā: 2 no 3
Re: Stikla bloki
Autors:
h2so4
()
Datums: 25/05/2011 20:35
tikko kā reiz uzmūrēju dušas starpsienu no blokiem . krusti ir speciālie, kurus nav jāņem laukā, tikai nolaužās plastmasiņš, kurš it kā viņu notur vietā.
flīžu līmi labāk nelietot, būs viss tikai apķellēts, parasto javu, kaut vai uz betona klona var likt. izmantoju kaut kādus tievos armatūras stieņus vnk.
ko tu tur taisies, kādu galu stiprināt, nav īsti skaidrs, ar kādu leņķi:D
un latvijā tos distancerus ar var dabūt, esmu taisījis arī latvijā ar tādiem pašiem.
[www.bildites.lv]
flīžu līmi labāk nelietot, būs viss tikai apķellēts, parasto javu, kaut vai uz betona klona var likt. izmantoju kaut kādus tievos armatūras stieņus vnk.
ko tu tur taisies, kādu galu stiprināt, nav īsti skaidrs, ar kādu leņķi:D
un latvijā tos distancerus ar var dabūt, esmu taisījis arī latvijā ar tādiem pašiem.
[www.bildites.lv]
Autors:
omonsky
()
Datums: 26/05/2011 10:02
ar skrūvēšanu pie sienas redzkur bilde --->
[www.mattscott.com]
skatīt pirmo bildi horizontālā "armatūra" galā pieskrūvējas ar leņķīti pie sienas! ;)
Jo man ir tāds variants ka stikli netiks iemūrēti kādā rāmī, tas ir viens gals pie sienas otrs brīvs.. Vajadzētu taka bik stingrāku visu to konstrukciju uztaisīt ;)
[www.mattscott.com]
skatīt pirmo bildi horizontālā "armatūra" galā pieskrūvējas ar leņķīti pie sienas! ;)
Jo man ir tāds variants ka stikli netiks iemūrēti kādā rāmī, tas ir viens gals pie sienas otrs brīvs.. Vajadzētu taka bik stingrāku visu to konstrukciju uztaisīt ;)
Autors:
manparchu
()
Datums: 26/05/2011 14:19
Tas pieminētais materiāls iekš Dari Pats bija 2009. gada janvāra numurā. Diezgan izsmeļoši bija par visādiem knifiem. Bet, protams, besī, ka mūsu tirgotāji reizēm haltūrē un neieved visus pribambasus un aksesuārus, kas kādai celtniecības sistēmai komplektā nāk. Ar stikla blokiem līdzīgi, toreiz žurnālā bija daudz jauku palīg-ekstru, kuras veikalos nebija atrodamas. Var jau sūtīt internetā - čakars, attapīgie var izlīdzēties ar pašdarbnieku metodēm - bet arī čakars papildus :). Jācer, ka situācija mainījusies pa diviem gadiem.
Autors:
manparchu
()
Datums: 01/06/2011 10:24
Jaunajā (jūnijs 2011) Dari Pats arī raksts par stikla bloku mūrēšanu.
Autors:
aae
()
Datums: 01/06/2011 12:15
hehe, nez kāpēc šķiet, ka DariPats brīžiem ietekmējas no šī foruma, kas būtībā ir Ok.
Savādāk - man vienīgajam liekas, ka vairāk kā puse padomu tajā izdevumā ir pilnīgs sviests?
Savādāk - man vienīgajam liekas, ka vairāk kā puse padomu tajā izdevumā ir pilnīgs sviests?
Autors:
aaaa
()
Datums: 01/06/2011 12:23
Lai nu kur, bet DariPats, vismaz pēc manas sapraānas, padomi ir absolūti precīzi nevis 99, bet 100% gadījumu. Tas tomēr ir norvēģu žurnāls un kā jau Skandināviem, viņiem rokdarbi ir modē, un parasti viss tiek darīts absolūti pēc tehnoloģijas. Jebkurš mūsu celtnieks būtu jāpiespiež lasīt Dari pats sevis izglītošanai. Līdz šim nekad neko dīvainu tur neesmu manījis.
Autors:
aae
()
Datums: 01/06/2011 12:47
Man par to žurnālu radies iespaids, ka daļa rakstu ir tulkoti no kādām ārzemēm, kas varbūt ir minētie norvēģi, un daļa ir radīti tepat uz vietas. Pirmie bieži izceļās ar LV neraksturīgiem materiāliem, instrumentiem, objektu arhitektūru utml, tur parasti tiešām nekas dīvains nav. Savukārt otrie, sevišķi ~pāris teikumus garie padomiņi rada iespaidu, ka ir izfantazēti lai vienkārši aizpildītu vietu un brīžiem škiet pat komiski. Kad sanaāks, mēģināšu pašķirstīt žurnālu un iemest te kādu piemēru...
Re: DariPac u.c žurnāli
Autors:
Vienstāvs
()
Datums: 01/06/2011 12:48
Apmēram 2002-2006 gados abonēju Praktisko Būvniecību un arī Māja.Dzīvoklis. Starp reklāmām bija viensotrs raksts, kas apskatīja principus. Trekno gadu pīķī abi vispirms pārveidojās par 95% reklāmas lapelēm un vēlāk vispār bankrotēja. Pirmo gadu abonēju Dari Pats, bet tad konstatēju, ka praktiski neko tur neatrodu (nopērc šo gatavo būvdetaļu un, izmantojot šo instrumentu, to ieliec). Varbūt tagad kas mainījies un būtu vērts abonēt?
Autors:
h2so4
()
Datums: 01/06/2011 13:23
tas žurnāls ir tēmēts uz pilnīgiem amatieriem, lai ieviestu vismaz kaut kādu skaidrību lietās.
tikpat labi var paņemt CSN grāmatiņu un čīkstēt, ka tur tak nekā nav un 98% viss jau zināms.
tikpat labi var paņemt CSN grāmatiņu un čīkstēt, ka tur tak nekā nav un 98% viss jau zināms.
Autors:
ruukiitis
()
Datums: 01/06/2011 15:19
:)
DariPac u.c žurnāli
man reiz izdevas tikt pie 200 Ls dāvanu kartes no tā žurnāla... Bošč instumentiem.
Tagad abonēju ar domu ka ir to vērts :))
Bet piekrītu Vienstāvim, žurāls ir no sēŗijas - paņemam miltu paku, 2 olas, ūdeni raugu, sajaucam un pēc 20 minūtēm izvelkam no krāsns smuku ar augļiem rotātu kliņģeri.
DariPac u.c žurnāli
man reiz izdevas tikt pie 200 Ls dāvanu kartes no tā žurnāla... Bošč instumentiem.
Tagad abonēju ar domu ka ir to vērts :))
Bet piekrītu Vienstāvim, žurāls ir no sēŗijas - paņemam miltu paku, 2 olas, ūdeni raugu, sajaucam un pēc 20 minūtēm izvelkam no krāsns smuku ar augļiem rotātu kliņģeri.
Pašreizējā: 2 no 3