UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Izveidot ķieģeļu sienā gropes
Autors: paskars ()
Datums: 10/08/2011 22:59

Es jau pats pārsvarā ar perfi esmu taisījis, jo gropfrēze nav bijusi pa rokai. Var jau arī ar meiseli un āmuru, bet es jau uzskatu, ka pat ar perfi ir diezgan darbietilpīgi. Katrā ziņā putekļi būs tāpat diezgan lieli, un jo augstāk no grīdas, jo vairāk putēs.

Autors: Vienstāvs ()
Datums: 10/08/2011 23:19

Mērcēt noteikti ir vērts. Kad graizīju ķieģeļus, aparāti (fleksis, klanām-un-velkam-zāģis) neļāva to darīt pa slapjo. Tomēr no tā, ka ķieģeli iepriekš izmērcēju, bija jēga, tā tikai dažu cietāku šamotnieku vispār varēja nogriezt, jo pa sauso ripa palika sarkana.

Autors: khe ()
Datums: 12/08/2011 19:34

Man tas izdodas gandrīz bez putekļiem ar kilovatīgo BOSCH fleksīti, kam regulējami apgriezieni. Uz kādu 2-4 ciparu saregulēts, vienā rokā fleksis, otrā putekļusūcēja rore(putekļsūcējs gan ir paštaisīts - 140l muca), uz acīm brilles un iemērķējot rores galu putekļu strūklā - uz priekšu! Tik jārēķinās, ka jāgriež pilnā dziļumā ar vienu piegājienu, tad var saķert gandrīz visus putekļus. Bez putekļusūcēja tik kara apstākļos:)
Vienīgi jāpiebilst, ka putekļsūcējs, kas spēj rīt visu laiku putekļus no flekša ir vai nu dārgs, vai paštaisīts....

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
       **  **     **  **     **  **   **   **     ** 
       **  **     **  **     **  **  **           ** 
 **    **  **     **  **         **  **           ** 
 **    **  **     **  **         **   **   **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727