UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

vannas istabas grīdas izlidzinašana
Autors: martins2 ()
Datums: 14/09/2011 12:26

ar ko izlidzinat gridu valnnas istabā?

Re: vannas istabas grīdas izlidzinašana
Autors: Grīdu līdzinātājs ()
Datums: 14/09/2011 13:35

Ar vannas istabu grīdas izlīdzinātāju.

Autors: h2so4 ()
Datums: 14/09/2011 19:20

nafig man ledusskapis, ja es nepīpēju...kaut kā tā.

Autors: soseds2 ()
Datums: 21/09/2011 20:18

Ar pasizlidzinoso sastavu. Ja limenis normals, tik nelieli nelidzenumi, var izlidzinat flizejot.

Autors: eb ()
Datums: 21/09/2011 22:10

vispirms vajag nokonstatēt ko tur īsti jālīdzina un cik biezā kārtā tas pasākums plānojas kā arī, kas tur pēc tam pa virsu tiks darīts?

man paziņa sev virtuvē (virtuve atrodas daudzdzīvokļu mājā, nezinu, kas par projektu) izdomāja izlīdzināt grīdu ar pašizlīdzinošajiem maisījumiem. iejauca to pasākumu (šķiet, kādus 6 vai 8 gb. 25 kg maisus) un tikko bija izlējis pēdējos spaini izdzirdēja, ka stāvu zemāk dzīvojošā kaimiņiene bļauj nelabā balsī. izrādījās, ka tas maisījums ir pietiekoši sķidrs, lai atrastu ceļu gar/starp paneļiem uz kaimiņienes sienām un aizkariem.

Autors: soseds2 ()
Datums: 01/10/2011 12:15

:))

Autors: q ()
Datums: 01/10/2011 13:31

Kā tur ir, vai tas izlīdzinātājs tiešām darbojas, vai pēc dažiem gadiem zem grīdas viss ļurkājas un jāvāc viss prom? Parasti jau problēma virtuvēs, kur resnās tantiņas mīcās ap izlietni. Tur tas kritiskais grīdas m2.

Autors: Janka___ ()
Datums: 02/10/2011 08:55

Izlīdzinātājs ir betons ar dažādām piedevām, tāpēc, ja vien apakšā nav palikuši dēļi, kas var sapūt, vai kāds nepieblīvēts materiāls, tad nekas nevar ļurkāties ne pēc pāris ne desmit gadiem.

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.