UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
vadulas pie sienām
Autors:
noobs
()
Datums: 27/09/2011 20:48
Labvakar,
Ka korekti pieliek pie sienas vadulas. Resopektivi, gribu dazas regipsa starpsienas izvilkt taisnas ar gipsa apmetumu. Atduros pret to, ka nemac tik vienkarsi nav salikt tas vadulas visas vienā līmenii - respektīvi taa lai ta siena metot virsu apmetumu izveidotos taisna.
Ir kadas metodes ar kuram varat padalities.
Tas ko es esmu izstukojis patreiz ir sada metode
Pieskruveju pie sienas Taisnā lenki vadulas, ar limenradi izvelku taisnas un tad ar kadu nebut taisnu un garu prieksmetu velku caur trim vadulām vienlaicīgi, ja kkur pieskairas sienai prieksmets to vietu noslipeju, ja sak staigat pa vadulam tad vienu no tam pavelku uz āru vairāk.
baigi pizģ..ec izklausaas jau manuprat.
Noobs
Ka korekti pieliek pie sienas vadulas. Resopektivi, gribu dazas regipsa starpsienas izvilkt taisnas ar gipsa apmetumu. Atduros pret to, ka nemac tik vienkarsi nav salikt tas vadulas visas vienā līmenii - respektīvi taa lai ta siena metot virsu apmetumu izveidotos taisna.
Ir kadas metodes ar kuram varat padalities.
Tas ko es esmu izstukojis patreiz ir sada metode
Pieskruveju pie sienas Taisnā lenki vadulas, ar limenradi izvelku taisnas un tad ar kadu nebut taisnu un garu prieksmetu velku caur trim vadulām vienlaicīgi, ja kkur pieskairas sienai prieksmets to vietu noslipeju, ja sak staigat pa vadulam tad vienu no tam pavelku uz āru vairāk.
baigi pizģ..ec izklausaas jau manuprat.
Noobs
Re: vadulas pie sienām
Autors:
Dzindzis
()
Datums: 28/09/2011 09:21
Cik ir redzēts profesionalie apmeteji uzliek uz sienas Rotband pikas tadas biezakas un viņās iespiež vadulas pēc līmeņa. Manuprāt sanāk baigi vienkārši.
Autors:
Noobs ka viesis
()
Datums: 28/09/2011 10:18
Jaa, bet tad jau jaklaj kautkads siets tani sienaa ieksaa, jo karta sanaks parak bieza, vai ari jaapmet varakas kartas, viena reize nometot neizzuus, saks plaisat
Autors:
Dzindzis
()
Datums: 28/09/2011 10:58
MP75 var pietiekami bieza kārtā klat. Vai tad tiešām 10-20cm šķības sienas būš?
Autors:
aae
()
Datums: 28/09/2011 11:52
Ja tas ir reģipsis, es viņu parautu nost un saliktu profilus taisni. Nekas neizdarāms tas nav. Pie viena varēs sakārtot skaņas vai siltuma izolāciju, vadus utml
Autors:
Noobs ka viesis
()
Datums: 28/09/2011 11:59
Da nee, tas ir vienkarsi gipsa pildijuma starpsienas. Tur nav ko raut nost. Vai tad rotbandu piem var 30-40mm viena karta mest?
Autors:
EDZIITS
()
Datums: 28/09/2011 12:45
Ja gribi ar vadulām, tad ieliec līmenī vadulu sienas vienā malā un otrā sienas malā uz tā paša MP-75 pikām. Pēc tam novelc (horizontālās) šnores no vienas vadulas uz otru. Attālumu starp pikām liek aptuveni 40cm. Šņores savelc vadulu galos un pa vidu. Ja kāda no vadulām nebūs līmenī, tad sienas plakne būs tāpat taisna. Kaut gan vienkāršāk tiešām ir to starpsienu pārtaisīt. Ģipša apmetums ir ļoti blīvs un žūšanas procesā ūdens no apmetuma sūksies reģipsī. Nav jau garantijas, ka reģipsis neuzbriedīs, ko tad?. Ja velc ārā ar MP-75, tad pirms beidzamās glances ieteiktu izvilkt ārā vadulas, citādi parādīsies rūsas pleķi.
Autors:
h2so4
()
Datums: 28/09/2011 21:48
tiešām ir grūti dzīvot ,ja uz sienas būs kaut vai 1cm dziļs iesēdums uz 4 metriem. normāli būtu jādara tā, ka nelieto nekādas vadulas, tikai 1,5m alumīnija trapeci, ar ko līdzināt. smērē un līdzini.
pie tam vēl cilvēciņš grib "izvilkt" ģipškartona sienas. es nezinu, kāpēc, bet tikai latvijā ,ir kaut kādi taisno sienu fetišisti, kuri laikam mēdz drochiit uz taisnām sienām , turot lukturīti no sāna .
pie tam vēl cilvēciņš grib "izvilkt" ģipškartona sienas. es nezinu, kāpēc, bet tikai latvijā ,ir kaut kādi taisno sienu fetišisti, kuri laikam mēdz drochiit uz taisnām sienām , turot lukturīti no sāna .
Autors:
jtdesign
()
Datums: 29/09/2011 10:59
Ģipsis, riģipsis, kakaja razņica ;)
Cik noprotu, ir vēlme izlīdzināt paneļnieces ģipša starpsienu (tur riģipsis tuvumā nav stāvējis), tur tad atliek vien mest.
Par riģipsi (ģipškartona loksnes) jau pareizi norādīja, noņemt esošo un uzlikt par jaunu jau taisni.
Cik noprotu, ir vēlme izlīdzināt paneļnieces ģipša starpsienu (tur riģipsis tuvumā nav stāvējis), tur tad atliek vien mest.
Par riģipsi (ģipškartona loksnes) jau pareizi norādīja, noņemt esošo un uzlikt par jaunu jau taisni.
Autors:
Noobs ka viesis
()
Datums: 29/09/2011 12:01
Taisno sinu fetishsss ;). Labs. Ne nu nav mans pasmerkis nojugties ar remontu, vienkarsi gribas visu korekti izdarit.