UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Iet uz lapu: Iepriekšējā123Nākošā
Pašreizējā: 2 no 3
Re: Tvaika izolācijas stiprināšana/stiprināšana pie izolācijas
Autors: Didims ()
Datums: 15/11/2011 09:29

Eksperimenta uzskatāmībai to Rx mačalku maisiņā vajadzētu arī sildīt ar kādiem delta 20-30-40 grādiem.

Autors: parks2007 ()
Datums: 23/11/2011 00:19

Lai nesāktu jaunu tēmu,pajautāšu šeit.Man tvaikizolācija jau pieskavota ,skavu vietas aizlīmētas ar līmlenti,bet jautājums ir sekojošs-Kā hermētiski savienot šo plēvi ar gāzbetona sienu?

Autors: aaaa ()
Datums: 23/11/2011 08:43

Ar speciālu līmlentu:
[www.proclima.lv]
Par to tvaiku un maisiņu runājot - tas izrādās sen ir izdarīts - 1mm sprauga 1m garumā simulētos reālos apstākļos diennaktī izlaiž 360g ūdens!!!!!!!!! Tas ir ļooooti daudz! Reālā ziemā tas tvaiks sasalst siltumizolācijā.

Autors: EjTakTu ()
Datums: 23/11/2011 09:34

Es gribētu redzēt tos reālos apstākļus, kur 1 m2 platībaba bez plēves diennaktī nopludina 360 litru ūdens :D Tāds daudzums nevar nedz veidoties, nedz iztvaikot, nedz sasalt, nedz izvietoties bez iztecēšanas siltumizolācijā. Aptuveni pēc divām nedēļām būvei no smaguma vajadzētu sabrukt...

Autors: gac ()
Datums: 23/11/2011 09:50

Tur pat www.proclima.lv ir nopērkama līme/masa plēves hermētiskai stiprināšanai pie konstrukcijām. Cik esmu meklējis tuvākajos būvmateriālu veikalos, tad līdzīgu līmi/masu nav izdevies atrast. Meistari ar tādu liekot logus pielīmēja logu lentas pie koka konstrukcijām (~pirms mēneša) un joprojām tā ir ļoti elastīga.
Ja runājam par izolācijas lentu, tad gan k-rautā, gan buvniecības-ABC ir nopērkama 25mx50mm leta 12-13Ls.

Autors: Didims ()
Datums: 23/11/2011 12:42

EjTakTu, 360 g būs tikai trešdaļlitrs jeb 0,36 litri. Un tas ir pavisam reāli. Man pa perimetru bēniņos uz ekovates siltumizolācijas ziemā ir redzamas mitras strīpas, kur acīmredzot es esmu nepietiekami noblīvējis sienas un griestu sadurvietu. Tāpat virs vietas, kur elektrības vadu kanāli no lejas iznāk virs griestiem. Mitrums gan ir ~1cm biezumā un uznākot salam tas sasalst un izžūst. Bet rezultāts "uz sejas".
Tagad domāju, kā to koka savienojuma vietu hermetizēt. Ja būtu tikai viena šķirba, aizziestu ar kādu šuvju masu. Bet man tur no līstītēm un korķa starplikām salikts, tā ka daudzas tās šķirbiņas.

Autors: aae ()
Datums: 23/11/2011 14:06

Ekovates tirgoņi taču saka, ka ekovatei nekādu tvaika izolāciju nevajagot ??

Autors: EjTakTu ()
Datums: 23/11/2011 14:13

Didims
3 dienās litrs, 10 dienās trīlitrene, mēnesī spainis. Cik ziemas laikā?

Datums: 23/11/2011 20:14

Mans personīgs viedoklis par to tvaika plēvi:

- ja iekšējai apdarei griestiem tiek izmantots reģips, kur savstarpējās šuves un pielaidums pie sienām tāpat jau ļoti hermetiski pielīmēts-špektelēts-nokrāsots, tad tā lieta, ar ko un kā tā plēve pielīmēta pie sienām un vai vispar ir pielīmēta, vairs nav tik būtiski...

- pats pārbaudīju, noņemot reģipsu, ka uz plēves nav nekāda mitruma...un protams aiz plēves arī siltumizolācija ir sausa... ;=)))

- bet, protams, arī plēves ražotājiem ir jādzīvo zaļi un gaiši... tāpēc pērciet droši tās līmplēves par 20-30 Ls/gab. ... ;=)))

Autors: rbb ()
Datums: 01/12/2011 11:33

Ekovates tirgoņi taču saka, ka ekovatei nekādu tvaika izolāciju nevajagot ??

Paradiet kaut vienu mezglu kur ekovatei netiek izmantota tvaika izolacija.

Iet uz lapu: Iepriekšējā123Nākošā
Pašreizējā: 2 no 3

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **  **     **  ********  **     **        ** 
 **     **  **     **  **        ***   ***        ** 
 **     **  **     **  **        **** ****        ** 
 **     **  **     **  ******    ** *** **        ** 
  **   **   **     **  **        **     **  **    ** 
   ** **    **     **  **        **     **  **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727