UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Mansarda slīpas jumta daļas līmeņošana
Autors:
Marchello
()
Datums: 01/12/2011 15:17
Sveiciens!
Mansarda stāvā esmu ticis līdz reģipša profilu (cepurveida) skrūvēšanai un saskāros ar problēmu. Proti, jumta spāres īsti nav vienā līmenī. Novirze aptuveni 5-10mm uz āru vai iekšu. Vai kāds var ieteikt risinājumu kā līmeņot profilus jumta slīpajā daļā?
Paldies jau iepriekš!
Mārtiņš
Mansarda stāvā esmu ticis līdz reģipša profilu (cepurveida) skrūvēšanai un saskāros ar problēmu. Proti, jumta spāres īsti nav vienā līmenī. Novirze aptuveni 5-10mm uz āru vai iekšu. Vai kāds var ieteikt risinājumu kā līmeņot profilus jumta slīpajā daļā?
Paldies jau iepriekš!
Mārtiņš
Re: Mansarda slīpas jumta daļas līmeņošana
Autors:
kaamisz
()
Datums: 01/12/2011 16:02
Nez ko tu domā ar cepurveida profiliem drošivien, ka CD profilus skruvē un līmeņo ar U skavām.
[www.bmv.lv]
[www.bmv.lv]
Autors:
Marchello
()
Datums: 01/12/2011 16:10
Cepurveida profils tieši skrūvējas pie spārēm.. nav jāizmanto U skavas.
Skat. "[www.norgips.lv]; profili griestiem-cepures profils.
Skat. "[www.norgips.lv]; profili griestiem-cepures profils.
Autors:
aaaa
()
Datums: 01/12/2011 16:26
Tāpat kā līmeņo pilnīgi visu citu - nostiepj striķi un kur vajag apakšā pabāž kaut ko, ja izlien uz āru viena no pārējām spārēm, tad vienkāršāk noēvelēt lieko nost. Pašam ir salikti cepurveida profili. Iepērc plānu finieri, kādu loksni, sazāģē apakšā paliekamajos klucīšos un uz priekšu. Darbs čakarīgs, bet nekas labāks vēl nav izgudrots.
Autors:
Marchello
()
Datums: 01/12/2011 16:39
Man jau likās, ka nekas prātīgāks nav izgudrots, tikai gribēju pārliecināties. Ekh.. kārtējais čakars.
Autors:
Janisjanis
()
Datums: 03/01/2014 17:10
Kāda ir pieļaujamā precizitāte. 2-3 mm varbūt var palikt?
Autors:
pamats topošais
()
Datums: 03/01/2014 22:34
Precizitāte ir atkarīga no cilvēka acu mēra un spēja sadzīvot ar kādiem nelīdzenumiem ;)