UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Pašreizējā: 2 no 3
Re: Vansistabas hidroizolacija
Autors:
aaaa
()
Datums: 11/12/2011 22:13
Svensoni jau gadu desmitiem būvē ar cementšķiedras plāksnēm, a ļa Knauf Aquapanel, bet pie mums viņas nav iespējams nopirkt. Zvanīju pat pašam Knaufam, imie plāta rokas. Tās magnezīta plāksnes ir kaut kas no Ķīnas un ved viņas kaut kādi Krievijas kantori, nav ES sertifikāta, pagaidām ļoti mazpazīstams produkts.
Es gan nesaprotu, kas cilvēkiem ir pret reģipsi - manā skatījumā labākais iekšdarbu materiāls - lēts, izturīgs, ja pareizi iestrādā un lieto, ideāli līdzens, nedegošs, ko vēl vajag?
Es gan nesaprotu, kas cilvēkiem ir pret reģipsi - manā skatījumā labākais iekšdarbu materiāls - lēts, izturīgs, ja pareizi iestrādā un lieto, ideāli līdzens, nedegošs, ko vēl vajag?
Autors:
h2so4
()
Datums: 11/12/2011 22:13
piekrītu Ivaram B. Tāpat arī dara zviedri, kuri būvniecībā ir krietni priekšā mums. tiek ielikts lielais traps, vietā ,kur stāvēs vanna , vai duša, tad no visām pusēm uz trapu neliels kritums, ar betonu, jeb speciālu masu, kā izlīdzinošais. tad tiek ieklāts materiāls, kas atgādina linoleju, plastmasīgs tāds, malas uzloka 10 cm uz augšu,griezumu vietas sakausē ,pie trapu to ielaiž iekšā, apgriež un uzsit blīvējošu riņķi, kā rezultātā tiek iegūts absolūti mitrumizturīgs pasākums visas vannasistabas apmērā.
Autors:
Armans
()
Datums: 12/12/2011 09:10
Es esmu tas otrais, ne liepājnieks.
Autors:
DsKs
()
Datums: 12/12/2011 14:19
aaaa,vienigais ir viena problema,gridas augstums.Sobrid viscaur ir latojums,talak piemeram naks OSB segums un talak ka jau ieteici,regipsis vannas istabai,talak flize ... attiecigi istabam paliek tikai OSB segums un laminats,man vannas istabas augstums sanaks + regipsa augstums pret kopejo, jeb ari pieskanot visu un ari istabam mest virsu vel regipsi?
Autors:
h2so4
()
Datums: 12/12/2011 15:55
kur problēma uzlikt slieksni vannasistabai? jeb kāds vājinieks mājās, kurš bez kāju šļūkāšanas nespēj pārvietoties?
Autors:
DsKs
()
Datums: 12/12/2011 16:32
slieksnis nebutu problema,vienkarsi ja reiz buve,tad salaiz visu viena limeni,kaut gan papildus regipsa karta iespejams par sliktu nenaktu kaut vai troksna izolacijai,par cik otrais stavs ... papildus nosedzosais laukums uz kadiem 70m2 ... naudas izteiksme nebutu nekas arkartejs ari
Autors:
h2so4
()
Datums: 12/12/2011 17:37
paklausi mani un liec vannasistabai slieksni, it sevišķi, ja tas ir otrais stāvs. un taisi grīdā trapu, kur ūdenim saiet. būs mierīgāka dzīvošana. nez kāpēc latviešiem ir populāri uztaisīt izvadu izlietnei un vannai, no ,teiksim, 55mm caurulītes, pie kuras visu piekonektē, un ja ir plūdi, tad ūdenim reāli nav kur aiztecēt,ja nu vienīgi pa vannasistabas durvīm ,lejā uz pirmo stāvu:D
Autors:
Ansis Liepa
()
Datums: 12/12/2011 19:30
Vai ar trapiem grīdā nav problēma, ka tie ātri izžūt? sevišķi, ja neviens briesmīgi nešļakstās un nelaistās pa vannas istabu?
Autors:
h2so4
()
Datums: 12/12/2011 20:16
nekas tur nežūst:D ātrāk izlietnei sifoniņš izžūs:D nu katrā ziņā pa trīs mēnešiem man zināms neizžuva, domāju, ka tas ir pietiekoši ilgs laiks.un tu taču tajā trapā laid iekšā ūdeni no vannas, vai dušas, kā pie velna, viņš var izžūt:D
Autors:
h2so4
()
Datums: 12/12/2011 20:31
rekur ir 60.gadu māja, tipa hruščovka zviedrijā, traps pa brutālo, bet nu ideja vismaz lai skaidra, vannai panelis noņemts.
[www.bildites.lv]
[www.bildites.lv]
te ir jaunāks variants, tikai krāsas tizlas:D šis ir labs variants uz koka grīdām ar betonu un slīpumiem.
[www.bildites.lv]
[www.bildites.lv]
[www.bildites.lv]
[www.bildites.lv]
te ir jaunāks variants, tikai krāsas tizlas:D šis ir labs variants uz koka grīdām ar betonu un slīpumiem.
[www.bildites.lv]
[www.bildites.lv]
Pašreizējā: 2 no 3