UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Iet uz lapu: Iepriekšējā123Nākošā
Pašreizējā: 2 no 3
Re: siltā grīda ar pepi reflekt poly
Autors: khe ()
Datums: 30/01/2012 23:44

Riģipsim ir tāda priekšrocība, ka vakarā jau vari staigāt pa gatavu grīdu, bet pisha man tieši ar to betonēšanu, sietu likšanu, žāvēšanu utt.... Tās atstarojošās plātes gan liekas padārgas...

Autors: kelme ()
Datums: 31/01/2012 08:36

Ruberoids ir papildus mitruma aizsargslānis,kurš ir tikai savā starpā salīmēts ar mastiku(jā nu tas varētu būt lieks pasākums!
2 st būs vannas ist 10m2-tur arī to betona pīrāgu ir vēlme ielikt un māja netiek celta bet renovēta!
aaa-izsaki lūdzu savu versiju par vannas ist.uz koka sijām,lai ieliktu ūdens siltās grīdas un flīzes nenolektu!!

Loģiski ja būtu elektriskais paklājs nedomājot liktu reģipša grīdu!!
Paldies!

Autors: aaaa ()
Datums: 31/01/2012 09:05

Kelme: paskaties internetā kā būvē siltās grīdas tie paši skandināvi, vācieši un neizgudro neko jaunu tur, kur nevajag neko izgudrot.
Pirmais stāvs - ļoti labi blietēta smilts, nolīdzināta, virsū plēve, tad putuplasts, tad atkal plēve, armatūra uz distanceriem, pie armatūras caurules, virsū eštrih-betons. Pirmais stāvs gatavs! Kāds vēl ruberoīds, kas par murgiem? Otrais - Sijas, virsū vai nu retināts 30x100 dēļu klājs (solis 20cm), virsū plāns OSB, tad atstarojošās plāksnes ar iestrādātu puķiku, plāksnēs caurules, virsū grīdas reģipsis peldoši, droši vien divās kārtās. Tev viss strādās 100 gadus! Man 1. stāvā grīdas tā ir salietas un viss ir perfekti, dzīvojam jau 3.5 gadus. Ko dos tā melnā betona grīda? Ja pamatgrunts sēdīsies, sēdīsies viss plācenis kopā, neatkarīgi no tā cik betona kārtas tur būs, tāpēc pats svarīgākais labi sablietēt pamatni. Nekādas šķembas nevajag.
Par flīzēšanu - paprasi jebkuram flīzētājam - labākas pamatnes par reģipsi flīzēšanai nav. Betons neizbēgami plaisās un flīzes atlekšana no betona plaisas tuvumā ir ar 100x lielāku varbūtību par flīzes atlekšanu no reģipša. Man otrajā stāvā arī ir vannasistaba, uz dubultā grīdas reģipša - viss ideāli. Protams, kārtīgi un rūpīgi iestrādāta hidroizolācija ir obligāta - jādara pašam, vai konkrēti jāpasaka celtniekiem ko un kā jādara.

Datums: 31/01/2012 10:33

Es ieguldītu lieko enerģiju un līdzekļus pārdomātā hidroizolācijā tai vannenē...

Datums: 31/01/2012 10:42

Nekādas mistikas nav - jādara kā apraksta hidroizolāciju ražotājs.
[www.mira.ee]
[www.mira.ee]

Autors: Jo ()
Datums: 31/01/2012 10:51

aaaa Wrote:
-------------------------------------------------------
> Kelme: paskaties internetā kā būvē siltās
> grīdas tie paši skandināvi, vācieši un
> neizgudro neko jaunu tur, kur nevajag neko
> izgudrot.
> Pirmais stāvs - ļoti labi blietēta smilts,
> nolīdzināta, virsū plēve, tad putuplasts, tad
> atkal plēve, armatūra uz distanceriem, pie
> armatūras caurules, virsū eštrih-betons.
> Pirmais stāvs gatavs! Kāds vēl ruberoīds, kas
> par murgiem?
.................................
No si piraga var papildus izmest ara plevi virs putuplasta un sietu nelikt uz distanceriem. Gridai nav tada slodze ka prasas stiegrosana un ir vajadziga darba armatura.Tas siets ir vajadzigs tikai lai piesiet cauruli.

Datums: 31/01/2012 11:24

Huh, ja es izmestu, tad noteikti izmestu plēvi zem puķika, bet nekādā gadījumā virs puķika! Betons var satecēt putuplasta šķirbās veidojot aukstumtiltus, otrkārt plēve virs puķika nodrošina to, ka betona plācenis ir peldošš un plešoties/raujoties var brīvi slīdēt pa puķika virsmu. Armatūra tikai trubām? Nu tad nafig armatūru? Tad ar plastmasas asajām skavām var trubas piešūt pie puķika. Es gan armatūru noteikti liktu un distanceri man, piemēram, 110m2 grīdai izmaksāja kaut kādus dažus latus - salikšana apmēram 5 minūtes. Vai ir vērts to nedarīt?

Autors: v_t ()
Datums: 31/01/2012 11:28

man viss otrais stāvs ir ar reģipša grīdām uz keramzīta pabēruma. vannas istabā flīzes turās jau 5 gadus bez pazīmēm, ka kas varētu notikt.
kas attiecas uz hidroizolāciju, tad tā ūdens uz grīdas man ir bijis tikdaudz cik bez grūtībām var saslaucīt ar lupatu.
jāizolē, ja baigi laistās ar ūdeņiem - mazgā ziloni, vai grīdas uzkopšanā lieto kuģu klāju mazgāšanas metodes u.c. gadījumos. bet tad arī durvis jātaisa hermētiskas, lai ūdens var smuki krāties vannas istabā un vajadzības gadījumā saniegt arī peldēšani derīgu dziļumu.

Datums: 31/01/2012 13:09

Pag, ja piešauj siltās rores pie putika, tad nu gan nekas tur neslīd, bet laikam ari nevajag, jo skavošana ir atzīta rorīšu stiprināšana?

Autors: kelme ()
Datums: 31/01/2012 21:58

Siltās trubas iet pa keramzīta slāni zem reģipša??
Ja tā,tad kā ir ar siltumu līdz flīzēm-reģipsis tak nesasilst kā betons!??

Iet uz lapu: Iepriekšējā123Nākošā
Pašreizējā: 2 no 3

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **   *******   ********  **     **  **    ** 
 **     **  **     **  **        ***   ***  **   **  
 **     **         **  **        **** ****  **  **   
 **     **         **  **        **     **  **  **   
 **     **  **     **  **        **     **  **   **  
 **     **   *******   ********  **     **  **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727