UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Kā salikt grīdas dēļus bez šķirbām?
Autors: lal ()
Datums: 13/04/2012 19:47

Nopirku gridas dēļus, noturēju ziemu sausā telpā, saku likt kopā, bet pilnībā tie nesaiet kopā, paliek kāda ~1 mm sprauga starp tiem. Izmeģinājos visādi pat ar 2 tonnīgu saspiedēju ka krakšķ, bet nekā, sprauga daudzās vietas paliek. Vai nu spunde vai arī apakšējā pretejā kante dēlim ir pārāk liela. Pardevējs man ar pilnīgi nopietnu ģīmi apgalvo ka spraugai esot jābūt, citādi dēļi mitrā laika sākšot izlocīties. Vai tas tiešām varētu būt?

Teorētiski jau nebūtu gruti pielabot, to milimetru noņemt ar ēveli, tomēr ja nu tiešām tādai spraugai ir jābūt?

Kas vēl ir jāievēro, lai dēļi sakļautos labi un arī vēlāk nerastos šķirbas?

Re: Kā salikt grīdas dēļus bez šķirbām?
Autors: Didzisp ()
Datums: 13/04/2012 20:07

Batonus Tev tirgotājs bāž :) Kārtīgai grīdai nav nekādas šķirbas. Tas, ka dēļus noturēji telpā ir ļoti pareizi. Dēļi ir sanieguši telpas mitrumu un vairāk nestaigās. Vajag ar aci paskatīties, kur problēma un kapēc spunde neiet kopā. Dēļiem jāsaiet kopā ideāli. Man iztabās jau vaurāk kā desmit gadus dēļu grīda kalpo un divas šķirbiņas ir tikai vieni grīdai, bet tas tapēc, ka darbus sāku kā reizi ar to istabu un deļi visdrīzak nebija sasnieguši telpas mitrumu. Otr istabā nevienas šķirbas nav un nekas tur negriežas.

Re: Kā salikt grīdas dēļus bez šķirbām?
Autors: Vienstāvs ()
Datums: 13/04/2012 20:08

Būs brāķis Tev tomēr gadījies. Man, cik esmu pircis (djadjas Vasjas gaterī), vienmēr ir gājušas ārpuses kopā. Grīdas dēļu frēzes pat Latgalītē pārdod pa pāriem, tā ka visam būtu jāštimmē. Laikam nekas cits kā ēvelēt Tev tagad neatliks.

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********  ********  **    **  **      **  **      ** 
 **        **    **  ***   **  **  **  **  **  **  ** 
 **            **    ****  **  **  **  **  **  **  ** 
 ******       **     ** ** **  **  **  **  **  **  ** 
 **          **      **  ****  **  **  **  **  **  ** 
 **          **      **   ***  **  **  **  **  **  ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727