UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Knauf celtniecības ģipsis
Datums: 17/04/2012 21:35

Sveiki, nopirku Knauf celtniecības ģipsi, lai aiztaisītu ciet renes, kurās ieguldīts elektrības vads. Uz iepakojuma rakstīts, ka ar viņu var darboties 5 minūtes, līdz tas sacietē, bet mana problēma ir tāda, ka pēc pusotras minūtes ģipsis ir praktiski nelietojams, jo paliek pārāk ciets. Sekojot veikala darbinieka ieteikumam, jaucu to pulveri ar ūdeni tā, lai šķistu gana ērti smērējams, bet kaut kā īsti neizdodas laikam. Ir kādi ieteikumi? Es kaut ko daru nepareizi? Un varbūt varat ieteikt arī ko citu, ar ko tad tās renes mālēt ciet?

Re: Knauf celtniecības ģipsis
Autors: Alfy ()
Datums: 27/04/2012 21:47

Elektrības vadiem izmantoju knauf izstrādājumu kurš itkā tieši bija paredzēts ligzdu un vadu nostiprināšanai.
Cietē diezgan ātri, tas tiesa.
1) Jauc mazās porcijās (es izmantoju šo masu tikai ligzdu sākotnējai nostiprināšanai, pēc tam atlikušo tilpumu sapildīju ar rotbandu)
2) Centies pēc iespējas ātrāk samaisīt masu, jo ilgāk maisīsi, jo mazāk laika paliks masas izlietošanai

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
  **  **   ***   **        **  **        **     ** 
   ****    ****  **        **  **        **     ** 
    **     **  ****  **    **  **               ** 
    **     **   ***  **    **  **        **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727