UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Šķības sienas
Autors:
Džo
()
Datums: 23/08/2012 23:39
Vajag palīdzību. Daudzstāvu mājā, dzīvoklī gribu izflīzēt vannas istabu, bet 85. gadā celtajai mājai neviena siena dzīvoklī nav līmenī - sienas sagāzuma starpība pie grīdas un griestiem vietām ir pat 1-1,5 cm. Ko darīt? Reģipsi it kā likt negribu, jo telpa jau tā maza. Alternatīva mest virsū apmetumu, kamēr izlīmeņojās? Bet uz 2,4m augstām sienām tā būs pašnāvība.
Lūdzu dot kādus veselīgus padomus! Paldies.
Lūdzu dot kādus veselīgus padomus! Paldies.
Re: Šķības sienas
Autors:
lūdzu info
()
Datums: 24/08/2012 08:16
Flīzējot izvelc tos 1-1.5 cm, uz 2.4m tas vēl nemaz nav daudz. :)
otru variantu jau pieminējāt pats, bet kāpēc pašnāvība? Vannu nevar izņemt ārā, traucē vēlkautkas?Uzvelkam Kārtas biezumu lielākajā izcilnījumā 0,5-1cm un dzīvosi bēdu nezinādams.
Galvenais tiec vaļā no krīta kas uz sienām, ja tāds ir.
otru variantu jau pieminējāt pats, bet kāpēc pašnāvība? Vannu nevar izņemt ārā, traucē vēlkautkas?Uzvelkam Kārtas biezumu lielākajā izcilnījumā 0,5-1cm un dzīvosi bēdu nezinādams.
Galvenais tiec vaļā no krīta kas uz sienām, ja tāds ir.
Autors:
m.
()
Datums: 24/08/2012 08:17
Redz kā cilvēli ar tādām sienām nodzīvojuši tik daudz gadu... bet jā cilvēki tā met apmetumu arī lielakām telpām
Vari likt flīzes tikai svarīgajās vietās pārejo nokrāsojot ar ūdensdrošu krāsu
Vari likt flīzes tikai svarīgajās vietās pārejo nokrāsojot ar ūdensdrošu krāsu
Autors:
Didzisp
()
Datums: 24/08/2012 08:21
Nu nezinu, 1,5cm, krievulaiku mājā, ir ideāli taisnas sienas. Tev vienkarši ir paveicies :) Es esmu saskāries,ka treknajos gados celtai mājai sienas pa sprīdi aizpeld un saimnieks i nepamana.
Autors:
Džo
()
Datums: 24/08/2012 08:41
Ja godīgi, es ar to apmešanu uz Jūs - man jau uz mazākiem laukumiem šis krīt un veļās nost, kur nu vēl uz tik augstu sienu. Ja izlemju darīt, tad pa vairākām reizēm, kārtām?
Un, ja tomēr reģipsis, protams, mitrajām telpām, var tač bez profiliem pa taisno līmēt pie sienas, ne?
Bet vispār jāsaka, ka nav viss tik vienkārši ar tām padumjā laika mājām - saka tik, ka tajā laikā veči malā nesa to un to un mājas tik uz puņķiem turās. Jaucu istabā starpsienas.. tā samūrētas, ka dauzīdams ķieģeli no sienas nenositīsi.
Un, ja tomēr reģipsis, protams, mitrajām telpām, var tač bez profiliem pa taisno līmēt pie sienas, ne?
Bet vispār jāsaka, ka nav viss tik vienkārši ar tām padumjā laika mājām - saka tik, ka tajā laikā veči malā nesa to un to un mājas tik uz puņķiem turās. Jaucu istabā starpsienas.. tā samūrētas, ka dauzīdams ķieģeli no sienas nenositīsi.
Autors:
parks2007
()
Datums: 24/08/2012 09:20
Diezvai pēdējos gados celtās mājās gan daudzdzīvokļu,gan privātajās būs viegli atrast tik taisnas sienas.....
Man vajadzēja nedaudz stūrim leņķi pataisnot kurtuvē līdz 90 grādiemarī aptuveni līdz 2cm neleņķis, meistars vienkārši uzaudzēja ar elastīgo flīžu līmi sākumā kārtiņu un ,kad bija sarāvusi uzlika līmenī flīzes....viss taisni un nekas nost nekrīt....
Man vajadzēja nedaudz stūrim leņķi pataisnot kurtuvē līdz 90 grādiemarī aptuveni līdz 2cm neleņķis, meistars vienkārši uzaudzēja ar elastīgo flīžu līmi sākumā kārtiņu un ,kad bija sarāvusi uzlika līmenī flīzes....viss taisni un nekas nost nekrīt....
Autors:
lūdzu info
()
Datums: 24/08/2012 09:29
ja liksi reģiši normāli pakāsīsi telpu. tik [plānu kārtu apmet vienā kārtā, jo tas ir pats minimums ko var mest uz sienas, tev galvenais izvilkt sākuma stūrus līmenī un tad jau tālāk bez problēmām
sākumā uzmet līmeni un paskaties cik tev tās sienas šķības. jo tos 1,5c uz 2.4m ir galīgi maz,
sākumā uzmet līmeni un paskaties cik tev tās sienas šķības. jo tos 1,5c uz 2.4m ir galīgi maz,
Autors:
aaaa
()
Datums: 24/08/2012 10:26
Iesācējam tā nav triviāla lieta likt flīzes uz biezām līmes pikām, bet normālam flīzētājam tur pat roka nenotrīcēs, esmu redzējis pat 5cm šķībumu, kas pavisam smuki ar flīžu līmi tiek iztaisnots. Neāksties - neko naiztiec, paņem normālu flīzētāju, lai tev uztaisa, uz to pad-laiku pāris m2 vannasistabu nabags nepaliksi.