UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Stūra duša
Autors: Džo ()
Datums: 02/09/2012 20:30

Sveiki. Paldies par komentātiem saistībā ar Purmo radiariem - tur viss nokārtots. Tagad ir nākamais jautājums, proti, par dušas stūri. Internets, protams, ir pilns ar piedāvājumiem, sākot ar latiem 65iem, beidzot ar tūkstoti un pāri. Budžets diemžēl ir ierobežots, apmēram, 150-200 Ls, tāpēc būtu pateicīgs par kādiem ieteikumiem šajā cenu kategorijā. Zinu to, ka gribu kantainu un bez jebkādiem masāžas krāniem iekšā - vienkāršu, bet daudz maz kvalitatīvu. Šeit arī ir trīs no pagaidām izskatītājiem variantiem:
[www.santehnikasveikals.lv]
[www.santehnikasveikals.lv]
[vannupasaule.lv]
Varbūt kādam ir kādi komentāri par šīm poļu, igauņu un čehu kompānijām un to produktiem?
Paldies!

Re: Stūra duša
Autors: neznez ()
Datums: 02/09/2012 21:17

80cm slikti, jo nav kur paiet malā, kamēr noregulējas ūdens temperatūra. Lētajām pamatnes lokās, mainās izmērs un neko tur noblīvēt nevar. Tek garām. Metāla daļas rūsē. Labi, ja uz pamatnes ir "grāvīši", kurā "sēž" malas, un notecējušais ūdens var ietecēt pa grāvīšiem atpakaļ pamatnē. Lētajām sifons un aiztece ir sliktākā kvalitātē kā pet pudeles. Obligāti jāatstāj piekļuve. Vēlams arī aizmugures sienas no stikla, citādi grūti noblīvēt, jo sienas ir šķības un nekustās, bet pamatne tomēr palaikam izkustās....

Autors: prometejus ()
Datums: 06/09/2012 10:20

Pirms 2 mēnešiem māsai meklejām dušas kabīni- izstaigāju visus veikalus un izšķirstīju visus žurnalus un nonācam pie RAVAK, jo tā tomēr ir kvalitate, aprunajos ar pedevēju, ka man pa pusei paziņaun viņš teica tādu lietu-Roltehnik- tik vien ka vards nav čehs bet ķinietis,Radavey- 20% polija 80% ķina, Dushy detaļas no ķīnas liek kopā Zviedrijā, bet Ravaks esot čehu, jo pirms 3 gadiem esot bijis pat Ravak rūpnīcā kur redzējis, kā top vannas un dušas. Man piedāvaja no RAVAK 2 variantus vai SRV2-S vai ASRV2-s- tur atšķirība ir vai nu 2 stikli vai 3 stilkli sienai. Iesaku apskatīties internetā.

Ja runajam par cenu- apskatieties interneta, bet es pirku aiz Mola uz krasta ielas veikals Komforts- atlaidi iedeva 15% atveda 1 nedēļas laikā.

Autors: Hmm ()
Datums: 06/09/2012 13:02

+no manis RAVAK

Autors: sarmite ()
Datums: 12/09/2012 19:31

Es Ravak pirku internetā vannupasaule.lv Tajā brīdī bij labakā cena.
Es ieteiktu domāt nevis par veseli kabīni, bet varizlīdzēties arī ar nišas aiztaisīšanu- nišas durvis RAVAK man sanāca 130 Ls- labas un izturīgas- labak nopirkt 1x 10 gados normalu duškabīni, nekā ik pēc 2 gadiem pirkt CHINA.

Autors: specs ()
Datums: 12/09/2012 20:38

Es teiktu, ka durvis ir gaumes lieta un to izturību var vizuāli novērtēt veikalā. Pats esmu vairākas reizes izvēlējies Roltechnik un kvalitāte ir laba. Būtiski ir izvēlēties akmens masas palikni (protams dziļo), jo plastmastnieki ir baigais sū.. - ļengani un skaļi.

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.