UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
sienas gāšana
Autors:
veits
()
Datums: 13/10/2012 21:32
Ir paredēts gāst ārā divas starpsienas. Māja Ulmaņlaika, skatoties projektā redzu ka starp sienas ir daudz plānākas salīdzinot ar ārsienām un mājas vidējo sienu, cik saprotu tad laikam nav nesošās, kā arī uz bēniņiem uzejot redzu, ka sijas iet paralēli sienām kuras vēlos gāst. Interesē vai pareizi esmu saprati, ka sienas nav nesošās?
Kā arī interesē vai obligāti vajag saukt arhitektu kurš izveido projektu. Dzīvoklis pieder man! Problēmas ar kopīpašniekiem nevar sanākt? Pēc sienu izgāžanas projektu varēs dabūt? Nebūs ar reģipsi jāaizstāj?
Kā arī interesē vai obligāti vajag saukt arhitektu kurš izveido projektu. Dzīvoklis pieder man! Problēmas ar kopīpašniekiem nevar sanākt? Pēc sienu izgāžanas projektu varēs dabūt? Nebūs ar reģipsi jāaizstāj?
Re: sienas gāšana
Autors:
Džo
()
Datums: 13/10/2012 22:17
vajag vienkāršotās renovācijas plānu. es tikko izgāzu 103. sērijā starpsienas - būvvalde akceptu deva pār's stundās. bet, jā, renovācijas plānu izstrādā arhitekts - tur ir apraksts, rasējumi. man tas izmaksāja 40 Ls, bet ar pazīšanos. it kā jau tur tik lapas 10-12, bet gan jau, ka tāpat uzprasītu savus 60-100 Ls.