UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Bojāta betona grīda dzīvoklī
Autors: Revilo ()
Datums: 19/11/2012 22:12

Lūdzu dodiet padomu!

Dzīvoklī (1.stāvs) vienā istabā taisu remontu. Vecā grīda ir betons uzliets uz paneļa. Tā betona kārta ir saplaisājusi, vietām ir vaļā un uzsitot ar kāju - skan. Kā man salabot šo grīdu? Negribās visu betonu demontēt ārā un liet pa jaunu (laika un naudas ziņā). Vai uzlejot pa virsu izlīdzinošo, vecais betons nespiedīsies uz āru. Beigās likšu laminātu. Kā man būtu labāk rīkoties, lai pēc gada nebūtu grīda jāpārtaisa?

Re: Bojāta betona grīda dzīvoklī
Autors: Agrisss ()
Datums: 20/11/2012 09:30

Nuuu, izl;idzino;sais pa virsu nekādā gadījumā nepielīmēs no paneļa atlekušo betonu. Vai nu atstāj kā ir, vai ar epoksīdsveķiem var pielīmēt.

Autors: soseds2 ()
Datums: 21/11/2012 22:21

Es ielietu plaisās kādu ūdensbāzes līmi (piem. pva), lai viss salīmējas.

Autors: būvinženieris Ivars Brinkmanis ()
Datums: 22/11/2012 18:31

Nu šuves, bez to speciālas izgriezšanas, diezin vai izdosies aizlīmēt. Cik lieli tev tie atlekušie gabali... ja tikai kādi 20% no grīdas laukuma, tad manuprāt prātīgāk būtu šīs vietas izkalt un pēc pamatnes sagatavošanas ieliet jaunu betonu.. un tikai tad izlīdzinošo.
Otrs variants, tu pie esošā seguma līmē stiklašķiedras sietu un tad lej izlīdzinošo kārtu.
Kā tev 1.stāvā ēkas apkure... vai zem tevis ir pagrabs?

Autors: Revilo ()
Datums: 22/11/2012 19:45

Tie atlekušie gabali ir kādā 2ās vietās, bet tā visa grīda ir saplaisājusi - ja es vienā vietā sākšu kalt ārā tos gabalus, tad pārējais arī leks nost.
Man 1. stāvā apkure ir laba, zem istabas ir pagrabs, bet tas ir ļoti silts - mēneša laikā izdīgst kartupeļi :D

Autors: soseds2 ()
Datums: 22/11/2012 21:23

Varbūt var mēģināt sagruntēt un ar metāla sietu iearmēt un slānīti izlīdzinošo uzliet.

Autors: būvinženieris Ivars Brinkmanis ()
Datums: 24/11/2012 17:48

" zem istabas ir pagrabs, bet tas ir ļoti silts - mēneša laikā izdīgst kartupeļi ..." tas norāda ka vismaz vienai ēkas daļai ir švaka siltumizolācija - principā pagraba griesti būtu jāsiltumizolē... tas samazinātu apkures rēķinus, bet tas tā... pagrabam arī būtu nodrošināma caurvēja ventilācija
par grīdu - plaisājums betonā norāda to, ka šis betons ieliets kā vājas stiprības betons tikai un vienīgi tādēļ, lai izlīdzinātu vienu līmeni dzīvoklī un tādēļ zem tā esošais pārseguma panelis nav atbilstoši sagatavots - notīrīts no būvgružiem un putekļiem... tapēc ja nav paredzēti lieli darbi, tad jālīmē vien tas augšējais siets ...

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********   ********  ********    *******         ** 
 **     **  **        **     **  **     **        ** 
 **     **  **        **     **  **     **        ** 
 ********   ******    **     **   ********        ** 
 **         **        **     **         **  **    ** 
 **         **        **     **  **     **  **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727