UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Lietuviešu projekts/siltināšana.
Autors: Daugavietis ()
Datums: 01/01/2013 14:27

Labdien,esmu neizpratnē.
Dzīvoklis piektajā stāvā...stūra vai pareizāk būtu teikt gala,divas istabas stūra.
Lasot forumu esmu uzdūries informacijai,ka siltināt dzīvokli no iekšpuses nedrīkst...?

Sienas/griesti ir briesmigā stāvokli,kosmētiskais remonts obligāts,bij doma nosiltināt ar akmensvati un noklāt ar reģipsi,bet izradās ka tā nevar darīt,veletos uzzināt kapēc tieši un kādas ir alternatīvas siltākam dzīvoklim un glūdām sienām?

Un vai man vispār ir nepieciešama siltināšana?sienas sausas,pelejums nau,ārsiena loģiski,ka ir aukstaka par blakus esošajām starpsienām.Dzīvoklī ir vēss bet siltumzudumi nāk no vecajiem papuvušajiem logiem(tiks mainīti protams)un manuprāt arī no tiem dīvainajiem koka paneļiem,kas ir izvietoti starp logiem,radiatori vecie čuguna,itkkā silti visā platībā bet noteikti aizauguši un vainu būs jāskalo vai jāliek jauni vasarā.

Jautajums,ko man ieteiktu darīt profesionāļi manā gadījumā...5tais stāvs,dzīvoklis mājas galā ar 3 arsienām un 2x stūra ārsienām,vēletos mājigu un siltu dzīvokli.

Re: Lietuviešu projekts/siltināšana.
Autors: Dzindzis ()
Datums: 01/01/2013 14:49

Man ir tieši tas pats tikai otrais stāvs. Uztaisijām remontu, nomainijām logus uz pakešniekiem (paneļi jūtami staigā) kā pa brīnumu ir ļoti silts bez papildus siltināšanas, kā arī maksājumi par siltumu visai patīkami salīdzinājumā ar citiem projektiem. Es domāju noslēpums ir paneļu struktūrā ( pārklājumā ).

Re: Lietuviešu projekts/siltināšana.
Autors: būvinženieris Ivars Brinkmanis ()
Datums: 01/01/2013 18:25

Laimīgu jauno gadu!
Nu ja ir nauda darīt var visu, runa iet par to vai par savu naudu tu sev iegūsti vairāk labuma nekā problēmu...ieliekot iekšpusē siltinājumu, tev vasarā dzīvokli var tā piekarsēt, ka nezināsi ko darīt? Dzīvot caurvējā ?...Ja tev beidzamais augšējais stāvs, tad varbūt kvalitatīvai dzīvokļa siltināšanai pietiks ar logiem, kas stikloti ar trīskāršu paketi un pārseguma virs tevis papildus nosiltināšanu. Pēc vairākiem gadiem varēsiet visi kopīgi nosiltināt ēkas aklās gala sienas.

Re: Lietuviešu projekts/siltināšana.
Autors: xxxy ()
Datums: 03/01/2013 22:40

Ja sienas ir sausas droši var likt akmens vati un regipsi. Logi un radiātori protams ar jānomaina jo čuguniekiem jau nav nekādas gaisa cirkulācijas tikai siltums kā krāsnij. Vasarā būs vēl vēsāks jo vate ar regipsi aizturēs siltumu no uzkarsušā paneļa, tāpat kā ziemā nebūs jāsilda ārsienas un griestus bet tikai regipsis.Jau 7 gadi kā pašam tā ir uztaisīts un esmu ļoti apmierināts.

Re: Lietuviešu projekts/siltināšana.
Autors: Pavels.O ()
Datums: 04/01/2013 09:40

Arī vec. lietuviešu pr. dzīvoklis 5. stāvā, bet mājas vidusdaļā. Tā kā griestu paneļi ir ļoti šķībi, tad griestus liku piekaramos no reģipša un nosiltināju ar 50 mm vati, plēves neliku. Nosiltinot griestus efekts bija ļoti labs, ja pirms tam ziemā dažkārt salām, tad tagad staigāju šortos (logus un radiatorus nemainīju, jo bija ielikti PVC logi, bet ap logiem remonta laikā gan visu ārdīju nost un no jauna siltināju). Vasarā dzīvoklī ir jūtami vēsāk, jo jumta paneļi sakarst, bet vate aiztur siltumu, turklāt ja vatē ziemas laikā sakrājas kaut kāds mitrums no dzīvokļa, tad pie saulītes tas izžūst.
Tos koka paneļus ārsienā ārdīju nost un siltināju, 150 mm ielīda un pa virsu no iekšpuses plēvi -maisu, kurā bija iepakota vate.



Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **  **      **  **     **  **      **  ******** 
 **   **   **  **  **  **     **  **  **  **  **       
 **  **    **  **  **  **     **  **  **  **  **       
 *****     **  **  **  *********  **  **  **  ******   
 **  **    **  **  **  **     **  **  **  **  **       
 **   **   **  **  **  **     **  **  **  **  **       
 **    **   ***  ***   **     **   ***  ***   ******** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727