UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Pašreizējā: 3 no 8
Re: Remonta izmaksas tipveida dzīvoklī
Autors: Rikos ()
Datums: 27/03/2015 21:09

Jūsu cena cienītie celtniecibasdarbi.lv ir KOSMOSS! Pie gandrīz trīsreiz mazākiem cipariem, piemēram reģipsis sienas 5eur, flīzēšana 8eur utt. man privātmājā meistars spēja dienā salasīt 50-60eur, pie Jūsu cenu līmeņa sanāk ka Jūs "zelta celtnieki" pelnat vairāk nekā augstākā līmeņa baņķieri, uzņemu vadītāji un vēl ļoti gara virkne augsta līmeņa profesiju.
P.S Man nestrādāja nekādi pudelesbrāļi, bet cilvēks ar pieredzi un profesionāliem instrumentiem, takā pats arī neesu gluži uz mutes kritis šajā jomā, tad regulāri veicu pārbaudes viss līmeņos utt, cilvēks strādāja ar lāzeri utt., es nezinu kādiem brīnumiem jānotiek ir par šādu naudu!

Autors: Praktiķis ()
Datums: 27/03/2015 21:42

Arī nobrīnījos par cipariem,pirmajā brīdī tos noturēju par "trekno gadu" relikviju,taču nē-cenas eiro. Ja reāli,tad aptuveni ar divi jāizdala (ne visas pozīcijas),lai atbilstu šodienas situācijai.

Autors: Pavels.O ()
Datums: 27/03/2015 21:56

Uhh, es jau nobijos,ka kļūstu skops un cenas ir pārāk augstas, paskatījos fasādes darbu, bez 30+ EUR/m2 neiztikt

Autors: Georgs999 ()
Datums: 28/03/2015 00:54

Nu nevajag jau pārspīlēt. Kur tad pa 8 eur/m2 flīzēt. Varbūt maksimai lielveikala grīdu, bet ne jau privatajam mazā platībā, kur visu vajag akurāti un precīzi. Gribu redzēt kāds izskatās tāds flīzējums un cik tad nopelnīja meistars tajā dienā, zinot, ka nodokļus drosi vien nepaprasīja par savu atalgojumu.

Autors: Rikos ()
Datums: 28/03/2015 19:01

Es nepārspīlēju! Un kas tur tāds tavuprāt neiespējams par 8eur/m2? Man bija jānoflīzē taisnistūra koridora grīda ~7m2, virtuvē standarts divām sienām līnijas starp virtuves iekārtu un četrkantainā vannasistabā grīda+plus sienas 1.6m augstumā, visi izvadi viss savilkts, apaksā taisns reģipsis kas tavuprāt tur neispējams? Es nurrunāju par kaut kādām 1.2 m2 toletēm kur loģiski ir gabaldarba cena.
P.S Kvalitāte pietiekami laba, līnijas taisnas, šur tur varbūt uz tausti kāds stūrīts nesapas, bet to var norēķināt uz depo lēto poļu flīžu rēķina.
Un Maksimai grīdas neviens neflīzē pat ne tuvu par 8eur/m2, vai nu tu esi no tiem pašiem celtniecibasdarbiem lvē vai centies te tēlot pārgudro, man ir paziņas vairākos ar celtniecību saistītos uzņēmumos, apakšniekiem par flīzēšanu lielās komerctelpās maksā ap 5-6eur/m2, ja tev maksā 8eur/m2 varu tikai apsveikt tevi, ka tavs ģenerālis ir īpaši dāsns.

Autors: vecais2 ()
Datums: 29/03/2015 01:07

Nedir... ,2 gadus atpakaļ kauguru maximā supčikiem bija piečuks latos.

Autors: Georgs999 ()
Datums: 29/03/2015 10:04

Sanāk, ka ja es tev uzlieku 7m2 flīzes pa 5Ls/m2, tad tajā dienā nopelnu 35Ls. No tiem 5-10Ls par transportu uz darbu, pusdienas. Tad braucu otru dienu, lai nošuvotu.
Atkal izdevumi par transportu un sačakarēta diena. Sanāk, ka pa divām dienām nopelnīti 50Eur. Nodokļus sev neesmu samaksājisun un vidēji nopelnījis 25Eur dienā.

Neviens sevi cienošs, pieprasīts meistars uz tādām izmaksās neparakstītos.

Autors: Jaanus Riiel ()
Datums: 29/03/2015 10:17

Man liekas ka tas cenās ir "oficiālas". Proti, ja atskaita nodokļus, peļņu, admi.izdevumus, tad beigu beigas kaut kur tur arī sanāk. Jeb es kļūdos?

Autors: vecais2 ()
Datums: 29/03/2015 13:11

Georg,Tu ne tā saprati-es par to,ka piečuks m2 bija par maximas grīdu 2000m2 nevis 7m2

Autors: specs ()
Datums: 03/04/2015 00:52

Georgs999 Wrote:
-------------------------------------------------------
> Sanāk, ka ja es tev uzlieku 7m2 flīzes pa
> 5Ls/m2, tad tajā dienā nopelnu 35Ls. No tiem
> 5-10Ls par transportu uz darbu, pusdienas. Tad
> braucu otru dienu, lai nošuvotu.
> Atkal izdevumi par transportu un sačakarēta
> diena. Sanāk, ka pa divām dienām nopelnīti
> 50Eur. Nodokļus sev neesmu samaksājisun un
> vidēji nopelnījis 25Eur dienā.
>
> Neviens sevi cienošs, pieprasīts meistars uz
> tādām izmaksās neparakstītos.

Ja darba organizācija ir nejēdzīga un prasmes aprobežojas tikai ar flīzēšanu, tad, protams, tā ir problēma. Normāls meistars noflīzēs 7kvm pus dienas laikā, pēc tam izkrāsos istabu atlikušajā laikā. Nākamajā dienā pieskrūvēs reģipša griestus nākamjaā telpā un vakarā nošuvos pirms dienas liktās flīzes. Protams uz darbu nebrauks 50km.
Ja kas 35Ls=50eur dienā ir ļoti ok, ja to visu neapēd un nenobrauc benzīnā. Ceļš un ēšana max 10eur, kas mēnesī ļauj pelnīt ap 900eur. Un ko?

Mājaslapā redzamās cenas nekoment''su, jo par slimajiem nedrīkst smieties...

Pašreizējā: 3 no 8

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **  ********   *******    *******   **     ** 
  **  **   **        **     **  **     **  **     ** 
   ****    **        **     **  **     **  **     ** 
    **     **               **         **  **     ** 
    **     **        **     **  **     **  **     ** 
    **     **         *******    *******   **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727