UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Strīpas uz siltās grīdas
Autors:
J
()
Datums: 22/04/2013 22:55
Apkures sezonas laikā un tagad arvien izteiktāk uz Estrih siltās grīdas betona virsmas vienā telpas daļā ir parādījušās simetriskas brūnas svītras. Nekādi nevaru saprast kas tas tāds ir! It kā varētu būt rūsa no armatūras sieta, bet tā taču cauri betonam neiet. Nav kāds saskāries ar līdzīgu problēmu?
Re: Strīpas uz siltās grīdas
Autors:
J
()
Datums: 23/04/2013 18:42
Vizuāli izskatās šādi:
[failiem.lv]
Vai mēģināt kaut ko darīt vai nesatraukties un vienkārši līmēt pa virsu flīzes?
[failiem.lv]
Vai mēģināt kaut ko darīt vai nesatraukties un vienkārši līmēt pa virsu flīzes?
Autors:
Praktiķis
()
Datums: 23/04/2013 19:52
Strīpas izskatas pēc armatūras sieta,kura novietojums pašā virskārtā. Sliktāk būtu ja armatūras siets būtu pašā apakšā. Ja flīzes nebūs Ķīnā ražotas-pieļauju,ka nekādas problēmas neradīsies.
Autors:
J
()
Datums: 23/04/2013 21:58
No betona virskārtas līdz armatūras sietam ir 6-6.5cm, jo betona biezums grīdā ir 8cm un siets pacelts uz distanceriem 1.5-2cm augstumā. Es ar sākumā domāju, ka no sieta, bet vai rūsa varēja šitā izspiesties cauri 6cm betona slānim?
Autors:
Vilnis_Radio
()
Datums: 23/04/2013 23:10
Grūti pateikt, bet domāju, ka tehniski tam nevajadzētu problēmai jo īpaši zem flīzēm. Es nedomāju, ka tas ir no armatūras, jo tas ir pārāk neticami. Es drīzāk domāju, ka varbūt tas ir cauruļu zīmējums (vai tā caurules tur bija ielocītas?), kurš varbūt veidojas no telpas netīrumiem un kaut kā, kuru tur pievelk siltums. Kad nomazgāts, tad tā vieta ātrāk izžūst un kaut kādu pastiprinātu toni tādā veida rada.