UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vannas istabas grīdas salaišana ar pārējām telpām
Autors:
Kasparam
()
Datums: 28/06/2013 12:37
Varbūt kādam ir radoša ideja kā veidot salaidumu starp vannas istabas grīdu un pārējo grīdu hallē?
Situācija - tā kā vannas istabā nācās likt silto elektrisko grīdu un flīzes, tās grīdas līmenis paaugstinājās par kādiem 2.5-3 cm, salīdzinot ar pārējo grīdu visā mājā. Uzliekot citur laminātu, it kā nedaudz līmenis izlīdzināsies, taču starpība tāpat būs kādi 2 cm. Agrāk varēja likt durvis ar slieksni, taču tagadiņ duravas ir bez tā.
Kā izlīdzēties, lai šo grīdu augstuma starpību pēc iespējams mazāk justu?
Situācija - tā kā vannas istabā nācās likt silto elektrisko grīdu un flīzes, tās grīdas līmenis paaugstinājās par kādiem 2.5-3 cm, salīdzinot ar pārējo grīdu visā mājā. Uzliekot citur laminātu, it kā nedaudz līmenis izlīdzināsies, taču starpība tāpat būs kādi 2 cm. Agrāk varēja likt durvis ar slieksni, taču tagadiņ duravas ir bez tā.
Kā izlīdzēties, lai šo grīdu augstuma starpību pēc iespējams mazāk justu?
Re: Vannas istabas grīdas salaišana ar pārējām telpām
Autors:
Guchii
()
Datums: 28/06/2013 13:01
Kā vannas istabā noblietēt sabērto grunti pirms puķika, ja saliktas trubas? Ar grīdām dzīvojamās telpās man skaidrs, paņem vibroblieti un blietē bet kā lai rīkojas vannas istabā? Telpā plānoju vismaz 3 pieslēguma vietas vai izvadus, nezinu kā tos pareizi sauc bet ja telpa ir 3*3m tad laipot ar blieti starp trubām nav diez ko ērti un bailes, ka nepātblietē kanalizācijas trubas.
Autors:
rbm
()
Datums: 28/06/2013 13:56
šādos gadījumos vannas istabu flīzē līdz pusei druvju ailes un durvis liek veroties uz istabu,
durvis tiek taisītas istabas līmenī un nekādu slieksni nevajag jo durvis skaisti aizsedz durvis.
durvis tiek taisītas istabas līmenī un nekādu slieksni nevajag jo durvis skaisti aizsedz durvis.
Autors:
Kasparam
()
Datums: 28/06/2013 15:50
rbm
Paldies, tagad skaidrs. Man arī bija tāda doma.
Paldies, tagad skaidrs. Man arī bija tāda doma.