UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Grīdas lamināta zāģēšana
Autors:
ETT
()
Datums: 23/10/2013 21:04
Lai figūrzāģis nestaigātu virs zāģējamā lamināta uzliek otru ar taisnu malu tādā attālumā lai zāģa plāksne slīdētu gar šo malu, bet asmens pa vajadzīgo griezuma vietu.
Autors:
jamajamajaaama
()
Datums: 23/10/2013 23:40
Vot es arī par to giljotīnu domāju. Arī k-rauta redzēju. Lai dabūtu perfekti taisnas malas...
Autors:
Pavels.O
()
Datums: 24/10/2013 08:08
nu vai 30 Ls iztērēšana lamināta griezējam, ja ar to nenodarbojas ikdienā, sevi attaisnos. Figūrzāģi vismaz ir iespējams turpmāk izmantot, bet šis tāds specifisks instruments. Kādēļ ir nepieciešamas ideāli taisnas malas?
Autors:
jamajamajaaama
()
Datums: 24/10/2013 09:19
Man vienā vietā lamināts pieiet pie grīdā ieliktas bīdāmās durves profila. Pēc ielikšanas, no augšas profilā uzspraužas virsū vēlviens profils kas nosedz lamināta malu par kādiem 2-3 mm max. Tu vajag ideāli piezāģēt.
Autors:
ibm
()
Datums: 28/10/2013 13:36
Esmu uzlicis laminātu mājā gandrīz visās istabās un vēl senčiem dzīvoklī. Zāģēju tikai ar figūrzāģi, problēmu nebija nekādu. Protams, tas jādara ar drošu roku un velams tomēr iezīmēt zāģēšanas līniju, lai vari kontrolēt procesu :)
Pirku tos asmenīšus, kuriem lamināta dēlīši uzzīmēti, nu tādi vidēji rupji asmeņi. Zāģēju tikai uz maksimālo ātrumu un, ja liek zem grīdlīstes, pat atļāvos ar turo režīmu laist, lai ātrāk.
Attiecībā uz precīzo piezāģēšanu -neaizmirstam par izplešanās distancēm, kas jāatstāj. Lai cik dīvaini arī nebūtu, mums birojā laminātu lika PROFESIONĀĻI (tipa) un tomēr deformācijas distances neatstāja. Rezultāts bija grīdas uzpūšanās pavasarī un rudenī, kad lielākais mitrums. Es, par cik sākumā neko no tā nejēdzu, darīju tā, kā norādīts uz katras lamināta iepakojuma paciņas :) un problēmu nekādu.
Pirku tos asmenīšus, kuriem lamināta dēlīši uzzīmēti, nu tādi vidēji rupji asmeņi. Zāģēju tikai uz maksimālo ātrumu un, ja liek zem grīdlīstes, pat atļāvos ar turo režīmu laist, lai ātrāk.
Attiecībā uz precīzo piezāģēšanu -neaizmirstam par izplešanās distancēm, kas jāatstāj. Lai cik dīvaini arī nebūtu, mums birojā laminātu lika PROFESIONĀĻI (tipa) un tomēr deformācijas distances neatstāja. Rezultāts bija grīdas uzpūšanās pavasarī un rudenī, kad lielākais mitrums. Es, par cik sākumā neko no tā nejēdzu, darīju tā, kā norādīts uz katras lamināta iepakojuma paciņas :) un problēmu nekādu.
Pašreizējā: 2 no 2