UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Grīdas lamināta zāģēšana
Autors:
jamajamajaaama
()
Datums: 23/10/2013 13:37
Ļaudis. Kāda jūsu pieredze ar grīdas lamināta zāģēšana? Ar kādu rīku to vislabāk, efektīvāk un ērtāk to darīt?
Re: Grīdas lamināta zāģēšana
Autors:
ints45
()
Datums: 23/10/2013 14:04
Zāģētās malas jau vienaga paliek pie sienas zem kājlīstes, tāpēc zāģē ar to kas ir. Ar mazākiem zobiem būs vieglāk
Autors:
jamajamajaaama
()
Datums: 23/10/2013 14:08
Nu figūrzāģis ir diezgan nestabils. Negribas jau arī baigo zigzagu atstat, jo būs ne biezas kājlīstes.
Autors:
E
()
Datums: 23/10/2013 14:09
Es pāris loksnes nozāģēju ar rokas zāģi un sapratu, ka 80 kvm šitā neuzlikšu (mājai 2.stāvs). Aizgāju uz veikalu un nopirku figūrzāģi. Baigi eleganti un ērti pēc tam bija.
Autors:
jamajamajaaama
()
Datums: 23/10/2013 14:12
Ok, tad ir variants. Ar kaadu zaagīti? Zāgeeji ar lamineeto pusi uz leju vai augshu?
Autors:
E
()
Datums: 23/10/2013 14:16
Zāģīti tādu vidēji rupju ņēmu. Uzreiz laikam komplektu no 6 gab., jo viņiem zobiem malas nodilst pret laminātu. Uz 80kvm kādi 3 zāģīši nolietojās.
Principā zāģet ir vienalga uz kuru pusi, jo tās nozāģētās malas vēlāk būs zem grīdlīstes tik un tā, bet ja gribi estētiski smukas, tad zāģē ar laminēto daļu uz leju. Tas neizraus robus un būs ļoti līdzenas malas.
Principā zāģet ir vienalga uz kuru pusi, jo tās nozāģētās malas vēlāk būs zem grīdlīstes tik un tā, bet ja gribi estētiski smukas, tad zāģē ar laminēto daļu uz leju. Tas neizraus robus un būs ļoti līdzenas malas.
Autors:
Pavels.O
()
Datums: 23/10/2013 16:06
Ar zāģēju ar figūrzāģi būtu labi ja ar ātruma regulēšanu, tik skaties lai asmenim / zāģītim zobiņi būtu vērsti uz augšu, tad figūrzāģis "nelēkā", gadās zāģīši ar vērstiem zobiem uz leju, tad gan nekas labs nesanāk. Labāk vidēji rupji zāģīši un turēt lamināta smuko pusi uz leju, tad ir gan taisni, gan ātri, gan smuki.
Autors:
jamajamajaaama
()
Datums: 23/10/2013 16:36
Pavel. Kaadu atrumu vajadzetu?
Autors:
Pavels.O
()
Datums: 23/10/2013 17:57
Man ir tāds prasts figūrzāgis, priekš lamināta arī pirku cenuklubā pa 20ku, nu bet kalpo godam, viņš ir 750 W un rakstīts ka no 0-3000apgr./min, viss labāk man iznāk uz 3-4 ātruma no 5, pie 7 mm lamināta, asmenīšus gan piepirku atsevišķi iekš DEPO, ne tos lētākos un ne dārgākos, ja nemaldos bošu, grauž gan laminātu, gan 50x100 brusiņas
Autors:
Niks
()
Datums: 23/10/2013 20:46
K-rautā redzēju speciāli lamināta griešanai paredzētu giljotīnu. Man pa cik figūrzāģis "neklausa", es ar tādu mēģinātu, lai griezums (zāģējums) leņķī sanāktu.