UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
garazas siltinasana
Autors:
edzusn
()
Datums: 10/12/2013 15:21
Sveiki,
Esmu ticis pie garāžas koperatīvā, sienas ķieģeļi, griesti - paneļi. Ir neliela krāsniņa, bet gribās nosiltināt sienas no iekšpuses, iespējams arī griestus. ārējā kārtā būs 15 mm OSB plāksnes. Cik biezu un kādu siltinājumu (vati, putoplastu vai ko citu) likt lai būtu optimāli lai nav tik daudz jākurina? Vajag vai nevajag kādas plēves starp siltinajumu un sienu un OSB vai ko citu?
Mašīnu turēt neplānoju.
Esmu ticis pie garāžas koperatīvā, sienas ķieģeļi, griesti - paneļi. Ir neliela krāsniņa, bet gribās nosiltināt sienas no iekšpuses, iespējams arī griestus. ārējā kārtā būs 15 mm OSB plāksnes. Cik biezu un kādu siltinājumu (vati, putoplastu vai ko citu) likt lai būtu optimāli lai nav tik daudz jākurina? Vajag vai nevajag kādas plēves starp siltinajumu un sienu un OSB vai ko citu?
Mašīnu turēt neplānoju.
Re: garazas siltinasana
Autors:
Dzindzis
()
Datums: 10/12/2013 17:23
Parasti jau garāžas siltina no āras (vismaz tās sienas kuras var) ar putupolistirolu. Uz jumta uzliek putupolistirola loksnes un uzlej plānu betona kārtu un tad ruberoidu.
Re: garazas siltinasana
Autors:
Teorētiķis
()
Datums: 10/12/2013 17:48
Pieņemot, ka netaisās pārcelties uz patstāvīgu dzīvi garāžā, tad efektīgāk tomēr ir uztaisīt izolētu "būrīti", kuru var ātri piesildīt, nevis izolēt no ārpuses.
Man drīzāk pārdomas vai vispār vajag siltināt, par tiem simtiem latu kas jāiegulda siltinājumā un apdarē var nopirkt steriem malkas, vai infrsarkano silditāju...
Man drīzāk pārdomas vai vispār vajag siltināt, par tiem simtiem latu kas jāiegulda siltinājumā un apdarē var nopirkt steriem malkas, vai infrsarkano silditāju...