UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Pašreizējā: 2 no 2
Re: jaunas koka grīdas likšana pa virsu vecajai
Autors:
uldis_s
()
Datums: 16/12/2013 12:37
Erlitam instrukcijā ir rakstīts, ka var izraisīt auglības problēmas. tā, ka bērnistabā kategoriski neieteiktu lietot.
Autors:
Didims
()
Datums: 16/12/2013 13:04
Tas neauglības bridinājums visticamāk ir ar borskābi saistīts. Ja tas būs kristālu veidā un pa vidu kartona/zemparketa burbuļplēves klājums uz augšu tas netiks.
Un kā tad ar visiem, kas novusu spēlējuši? Novuss vispār latviešu spēle esot. Ir kāda saistība ar neauglību?
Un kā tad ar visiem, kas novusu spēlējuši? Novuss vispār latviešu spēle esot. Ir kāda saistība ar neauglību?
Autors:
jo
()
Datums: 16/12/2013 14:15
apdeits sekojošs. depo erlitu neatradu. panemu RP wood antiseptiki pret pelejumu un kokgrauziem. [www.rpbuve.lv]
panemu specialu elpojoso apakšklāju - [www.pepirer.lv]
tālāk sekojoša dilemma par dēļiem. mans1.lv piedāvā līmētu osi 6cm platumā 15 mm biezumā, bet Pata AB piedāvā priedi masīvs, 18mm biezumā un platumā 10cm. domaju kuru labak nemt jo cena abiem puslidz ta pati. osis itka cietaks, bet planaks un limets. priede savukart biezaka, nav limeta bet mikstaka. kadi viedoklji?
panemu specialu elpojoso apakšklāju - [www.pepirer.lv]
tālāk sekojoša dilemma par dēļiem. mans1.lv piedāvā līmētu osi 6cm platumā 15 mm biezumā, bet Pata AB piedāvā priedi masīvs, 18mm biezumā un platumā 10cm. domaju kuru labak nemt jo cena abiem puslidz ta pati. osis itka cietaks, bet planaks un limets. priede savukart biezaka, nav limeta bet mikstaka. kadi viedoklji?
Autors:
kauss
()
Datums: 16/12/2013 14:52
Nem no Patas, mans1 ir drausmiga kvalitate. Cik esmu nemis vienmer ir kaut kas garam. Nezinu kapec, bet vini par kvalitati vienkarsi nosplaujas.
Autors:
Praktiķis
()
Datums: 16/12/2013 20:06
Ja ir doma par peldošo grīdu (spriežot pēc apakšklāja) tad ieteicams izvēlēties daudzslāņu līmētos segumus. Iepriekš minētos dēļus ieteicams ieklājot stiprināt pie nesošās pamatnes vai pat līmēt. Apakšklājs šajā gadījumā (kautvai elpojošs) ir un paliek barjera kas nesiltinātā grīdā sadala siltā un aukstā gaisa plūsmu t.i veido kondensāta izkrišanas risku.
Autors:
jo
()
Datums: 16/12/2013 23:25
tads stulbs jautajums. a vai tad ja es ar skruvem stiprinu gridu, nevar likt to elpojoso apaksklaaju?
Autors:
Praktiķis
()
Datums: 17/12/2013 07:40
Tur apkšā var likt arī piecu latu banknotes lai nebūtu jāmaina. Jautājums ir par funkciju? Es būtu licis virsū kokšķiedru plāksni12mm un daudzslāņu peldošo parketu.
Pašreizējā: 2 no 2