UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Siltā plēvjveida grīda uz OSB mitrā telpā
Autors:
Gorins
()
Datums: 27/02/2014 19:07
Telpa nav liela ~4m2 attālumi starp lāgām 40 cm speciāli taisīti ar mazāku soli, lai būtu stabilāka virsma.
Cik saprotu kontakti netiek lodēti, bet gan krimpēti un tad kārtīgi noizolēti.
Jā nu tagad esmu 50%50 par plēvi un devi paklāju :o
Cik saprotu kontakti netiek lodēti, bet gan krimpēti un tad kārtīgi noizolēti.
Jā nu tagad esmu 50%50 par plēvi un devi paklāju :o
Autors:
nu tā
()
Datums: 27/02/2014 20:22
Mums līdzīgs pīrāgs, un pēc ilgām pārdomām ir plānots likt e-floor grīdu uz osb un pa virsu PVC segumu. Vienā tualetē tā jau ir uztaisīts, pagaidām nekādu sūdzību nav, bet tur gan nepludo ūdens. Mēģināt savienot plēves grīdu, osb un flīzes likās pārāk sarežģīti.
Autors:
ugisttt
()
Datums: 27/02/2014 20:39
Ja platiba 4m2 tad atnemot nost podu duskabini un izlietni paliek 2m2 siltās grīdas.
Nu un tad parēķini vai tie 40eur ir verts riska lai ieliktu kina razotu noname plevi, iebetonwt to un noflizet. Parekini cik tev izmaksas atkartots remonts gridai
Nu un tad parēķini vai tie 40eur ir verts riska lai ieliktu kina razotu noname plevi, iebetonwt to un noflizet. Parekini cik tev izmaksas atkartots remonts gridai
Autors:
gints_
()
Datums: 28/02/2014 09:21
Es jau par to pašu, it sevišķi uz tik maziem kvadrātmetriem.
Kaut gan, ja visi būtu tādi skeptiķi kā es, kā gan mēs iegūtu atsauksmes un pieredzi kā flīzējums turas uz plēves :) ?
Kaut gan, ja visi būtu tādi skeptiķi kā es, kā gan mēs iegūtu atsauksmes un pieredzi kā flīzējums turas uz plēves :) ?
Pašreizējā: 2 no 2