UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Pašreizējā: 2 no 2
Re: vecās plastmasas flīzes grīdai
Autors:
ule
()
Datums: 23/10/2015 07:05
Laba alternatīva ir dabīgais linolejs, vai dārgāks produkts vinila grīdas segumi:
[youtu.be]
[youtu.be]
Autors:
vie
()
Datums: 25/10/2015 09:43
tās ir ražošanas telpas, kur vajag flīzes sanitāro prasību dēļ, taču tā kā tur tiek kustinātas nerūsošā tēŗauda caurules, tad parastās flīzes tiek laika gaitā sadauzītas un tad nu ir doma, ka šitās varētu būt kaut nedaudz elastīgākas un tāpēc tik ātri nesaplaisāt
man domāt, ka linolejs tur noteikti neder, jo tur 2 reizes dienā tā ļoti kārtīgi tiek nolaistīts ūdens
man domāt, ka linolejs tur noteikti neder, jo tur 2 reizes dienā tā ļoti kārtīgi tiek nolaistīts ūdens
Autors:
rbm
()
Datums: 25/10/2015 10:42
vēl ir variants lejamās epoksīda grīdas.
Autors:
rbm
()
Datums: 25/10/2015 10:42
vēl ir variants lejamās epoksīda grīdas.
Autors:
Vilnis_Radio
()
Datums: 25/10/2015 13:17
Es nepārzinu sanitārās prasības, bet vai pulētais betons nav ekvivalents pasākums flīzēm? Ja tā, tad tas ir pārāks materiāls un savā ziņā vieglāk iestrādājams ražošanas telpās. Katrā ziņā esmu tādu redzējis dažās pārtikas ražotnēs.
Vinils arī ir nopietna alternatīva, taču atkal sanitārās prasības, jo standarta vinila grīdas segumiem ir fakturēta virsma!?
Vinils arī ir nopietna alternatīva, taču atkal sanitārās prasības, jo standarta vinila grīdas segumiem ir fakturēta virsma!?
Autors:
vie
()
Datums: 25/10/2015 21:58
hmm kaut kāda ielejama masa uz epoksīdu bāzes teorētiski būtu iespējams risinājums. pulētu betonu neierīkot, jo nevarēs nopulēt - platība salīdzinoši maza - ne vairāk kā 10 kv. m. ar asiem iekšējiem stūriem.
varbūt tomēr kādam ir zināms, kā ar biedru "arre" sazināties? aizrakstīju PM (vismaz man tā šķiet, lai gan pie nosūtītajiem privātajiem ziņojumiem neko neredzu), bet atbildi neesmu saņēmis, Mālpils man ir ļooti tuvu, tāpēc labprāt pamēģinātu.
varbūt tomēr kādam ir zināms, kā ar biedru "arre" sazināties? aizrakstīju PM (vismaz man tā šķiet, lai gan pie nosūtītajiem privātajiem ziņojumiem neko neredzu), bet atbildi neesmu saņēmis, Mālpils man ir ļooti tuvu, tāpēc labprāt pamēģinātu.
Pašreizējā: 2 no 2