UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Spirālveida kāpnes?
Autors: Pavels.O ()
Datums: 07/04/2015 16:25

Trepes apēd gan. 25 m2 ir iekšējais laukums, tāpēc pirmsākumā tika veidotas ārējās kāpnes. Jā sienas ir paceltas augstāk 1,2 augstumā un griesti 45 grādi, vieta netika zagta, visos stūros dīvāni, kumodes u.t.t. man dzīvoklis 2 ist. ir 45 m2. offtopicam.
ja trepes ir kompaktas, tad man ir jāiekļaujas laukumā platums 1,3 m x garums 1,45-1,6 m, tad otrais stāvs stipri nezaudē dēļ griestu slīpuma, tikai pirmais tā vairāk.
Ārējās trepes aizstiklot bija doma, bet vienalga paliek ~ 2 m ko pa āru iet.
Tās KLAN trepes man patika gan izskatās normāli, gan iespaids par izturību, bet mīnuss ir cena (man par dārgu un nebija 1,5k EUR tam paredzēts) un tas, ka spirāle varbūt nav gluži ļoti ērti, bet brīvdienās un svētku dienās var paciest mazas neērtības ko atspējo lielāks prieks.

Autors: SerViss ()
Datums: 07/04/2015 16:58

Pavels.O Wrote:
-------------------------------------------------------

> Ārējās trepes aizstiklot bija doma, bet
> vienalga paliek ~ 2 m ko pa āru iet.
....................................
???? 2m tak nevarētu būt nepārvarams šķērslis. Vai tad neliela slēgta terasīte ( vai kopā ar verandu) nav uzveidojama? Atbrīvotos arī telpas kvadrātmetri.

Datums: 08/04/2015 07:50

Slēgta terase būs komplicētāks pasākums. Viena lieta aizstiklot trepes, cita veidot piebūvi, kas pašlaik nav paredzēta.
Jautājums paliek aktuāls, kāds izmanto spirālveida kāpnes?
P.S. radās doma pašam meistarot spirālveida kāpnes, konstrukcija diezgan viegla, jātiek skaidrībā ar detaļām.

Autors: binary ()
Datums: 08/04/2015 08:44

Pavels.O Wrote:
-------------------------------------------------------
> Jautājums paliek aktuāls, kāds izmanto
> spirālveida kāpnes?

Tev 3 cilvēki jau atbildēja - vienam kaimiņi 7 gadus lieto (par patikšanu gan nekas nav zināms), divi citi ir lietojuši, bet galīgi nepatīk. Un kāds labums no šīm atbildēm? Tāpat taču tava nostāja ir "gribu un viss". Kamēr pats kaut kur nepamēģināsi, nekas skaidrāks nepaliks par to, vai tās šaurās kājas mežģījošās un telpu apēdošās spirālveida kāpnes tieši tev būs labākas vai sliktākas par tiem 2 metriem, ko "iestiklotu" ārējo kāpņu gadījumā reizi nedēļā pagaidām, kamēr nav pamatīgāks "āra risinājums", būtu jānoiet pa āru.

Datums: 08/04/2015 09:39

Skaidrs.
Kā jau teicu pārbūvēt no ārpuses negribu (t.i. divām fasādes pusēm veikt pamatīgas izmaiņas, aizsegt logus u.t.t.)
Izlasi, lūdzu, rūpīgāk jautājumu. ir telpas ierobežojums, nepieciešamas pēc iespējas kompaktākas kāpnes, kā piemēru, minēju spirālveida kāpnes.
RBM komentārs bija lietderīgs, bet pašas kāpnes DOLLE neder.
P.S. Es ar kaut ko esmu kaut kad mēģinājis un nepatika, bet tagad to labprāt daru.

Autors: zhuks ()
Datums: 08/04/2015 09:47

Datums: 08/04/2015 10:30

Lāča kāja arī ir vērā ņemams variants, paldies. Jāsarēķina un jāuzskicē visi laukumi un slīpumi un tad jau redzēs.
P.S. Lāča kājai manā gadījumā ir viens mīnuss - man ir suns, kuram grūti skraidīt pa neregulāra pakāpiena kāpnēm.

Autors: Uldis_s ()
Datums: 08/04/2015 11:59

Man uz kabinetu balkonā ir saliekamas spirālveida kāpnes. melns metāls, 2007.gadā pirku Depo par 240Ls. Nestspēja ir Ok. Vienīgā nelaime - čīkst dažos punktos.

Autors: Praktiķis ()
Datums: 10/04/2015 16:00

Man liekas situācija elementāra-ierīko liftu un miers :) Nebūs pirmā privātmāja kurā ir lifts.(Varbūt pirtiņā gan nevienam vēl nav). :)

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **  **    **        **  ********   **     ** 
    ***     *****           **  **     **  ** *** ** 
   ** **    **  **    **    **  **     **  **     ** 
  **   **   **   **   **    **  **     **  **     ** 
 **     **  **    **   ******   ********   **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727