UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Reģipša griestu konstrukcijas "karināšana"
Autors:
Argh
()
Datums: 22/04/2015 12:03
Jautājums speciem:
Visi zin, ka ir tāds krustveida savienojums, tautā "krabis" saucāmais - vai viņu var izmantot kā piekaramo griestu montāžas punktu. Lai nav jāurbj tikapt daudz caurumus 2x priekš "vienlīmeņa" stiprinātāja vai "divlīmeņa savienotājs + otrā līmenī CD", kuru arī tāpat vajag stiprināt.
Vajag koridorī, kur mazākais platums ~1.5m
Visi zin, ka ir tāds krustveida savienojums, tautā "krabis" saucāmais - vai viņu var izmantot kā piekaramo griestu montāžas punktu. Lai nav jāurbj tikapt daudz caurumus 2x priekš "vienlīmeņa" stiprinātāja vai "divlīmeņa savienotājs + otrā līmenī CD", kuru arī tāpat vajag stiprināt.
Vajag koridorī, kur mazākais platums ~1.5m
Re: Reģipša griestu konstrukcijas "karināšana"
Autors:
Praktiķis
()
Datums: 23/04/2015 17:01
Saskrūvē divus CD kopā (kā iepakojumā) un uz 1,5 metri vari piekares vispār nelikt.
P.S. Jautājumā īsti neiebraucu,bet domāju,ka ne es vienīgais.
P.S. Jautājumā īsti neiebraucu,bet domāju,ka ne es vienīgais.
Re: Reģipša griestu konstrukcijas "karināšana"
Autors:
Argh
()
Datums: 27/04/2015 12:23
Standartrisinājums ir divos līmeņos CD-škas savienotas ar "skavu", kur otrā stāvā CD-ška aiz stieņa vai stiprinājuma fiksējas (tiek pakarināta plakne) - peldošie griesti sanāk
+ papildus vajag vienā līmenī ar krabiem krustām-šķērsām.
Daži pa taisno mauc pirmā un vienīgā līmeņa CD-šķu pie griestiem ar stiprinājumiem.
Bet nu jau finis''eju montāžu un man tur tas augstums tāds, ka tikai parastais stiprinājums der.
+ papildus vajag vienā līmenī ar krabiem krustām-šķērsām.
Daži pa taisno mauc pirmā un vienīgā līmeņa CD-šķu pie griestiem ar stiprinājumiem.
Bet nu jau finis''eju montāžu un man tur tas augstums tāds, ka tikai parastais stiprinājums der.