UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Grīdas līmeņa duša Staļina laika mājā
Autors:
Karlux
()
Datums: 08/03/2016 18:48
Sveiki! Ir ļoti maza vannas istaba un ļoti gribētos tur ievietot dušas stūri tā, lai nebūtu jāliek dušas pamatni - attiecīgi ūdens notece būtu iebūvēta grīdā.
Grīda jau ir uzbetonèta kādus 4cm virs vecās, noteces ierīkot šķiet nevajadzētu būt problēmām, bet stāvvada izeja ir krietni augstāk par grīdas līmeni.
Kā lai pieslēdzos vecajam čuguna stāvvadam zemāk? Kādi vēl risinājumi iespējami - sūknis?
PS. Neesmu drošs vai stāvvadu var nomainīt - tas šķiet ir iemūrēts.
Paldies!
Grīda jau ir uzbetonèta kādus 4cm virs vecās, noteces ierīkot šķiet nevajadzētu būt problēmām, bet stāvvada izeja ir krietni augstāk par grīdas līmeni.
Kā lai pieslēdzos vecajam čuguna stāvvadam zemāk? Kādi vēl risinājumi iespējami - sūknis?
PS. Neesmu drošs vai stāvvadu var nomainīt - tas šķiet ir iemūrēts.
Paldies!
Re: Grīdas līmeņa duša Staļina laika mājā
Autors:
soseds2
()
Datums: 08/03/2016 22:09
Pirms remonta uzsākšanas pirmais ko izplāno ir sanmezgla komponentu(duša, pods, vanna, izlietne)izvietojumu un attiecīgi padomā par komunikācijām.
Sajā gadījumā ir variants zem grīdas līmeņa iegriesties čugunā ar adapteri uz 50mm cauruli.
Otrs variants, mainīt stāvvada posmu.
Trešais variants, sarunāt ar kaiminiem apakšā pievienoties griestu līmenī.
Sajā gadījumā ir variants zem grīdas līmeņa iegriesties čugunā ar adapteri uz 50mm cauruli.
Otrs variants, mainīt stāvvada posmu.
Trešais variants, sarunāt ar kaiminiem apakšā pievienoties griestu līmenī.
Autors:
Karlux
()
Datums: 09/03/2016 20:39
Man viens meistars teica, ka bīstami čuguna caurulē urbt - varot saplaisāt. Jebgan pats esmu urbis un viss ir izdevies ok.
Autors:
soseds2
()
Datums: 13/03/2016 18:01
Es gan vispirms pamēginātu to adapteri iegriest kādā čuguna caurules paraugā.