UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Ventilācija.
Autors:
GanG
()
Datums: 26/05/2016 14:54
Sveiki, Man dzīvoklī tualetē pie griestiem ir tāda ka ventilācijas bleķa šahta veco laiku, kura itka ir gājusi kkur nezin kur.. un beigās ir nogriests gals un ieksā iebāzsta vate. Es varu droši viņu ārdīt ārā un ielikt taj vietā restītes? Jo vannasistabā arī ir vecā tipa bleķa restītes. + arī virtuvē
Re: Ventilācija.
Autors:
specs
()
Datums: 26/05/2016 15:45
Parasti bloķenēs šī bleķa caurule ir starp šahtu un nākošo telpu, tavā gadījumā šķērsojot tualeti. Ja nogriež, tad blakus telpā izbeidzas ventilācija.
Autors:
GanG
()
Datums: 26/05/2016 16:29
Tā šahta ir metru gara... tikai tualetē.. vanasistaba ir restītes.. Jo es domāju, ka šaja daudzdzīvokļu mājā ir kopējā ventilācija.. no apakšas līdz augšai.. es vnk noņemu to veco šahtu un ieieku cauruma restīti kā vannasistabā.. ?
Autors:
Jaanus Riiel
()
Datums: 27/05/2016 11:10
Ka jau specs teica, tev nebūs ventilāciju taja telpā uz kurieni truba pienāks. Nogriezt protams vari.Arī restīti var ielikt, vienīgi ventilācijas nebūs jeb būs minimāla.
Autors:
GanG
()
Datums: 16/07/2016 18:08
Šādi izsatās tā vecā ventilācijas truba.. drikst viņu ārdīt ārā lai paliek kā vannasistabā?
Tualete - [www.bildites.lv]
Vannasistabā- [www.bildites.lv]
Tualete - [www.bildites.lv]
Vannasistabā- [www.bildites.lv]
Autors:
Jaanus Riiel
()
Datums: 16/07/2016 22:13
Drīkst, drīkst ;) Bet ka jau teicu, tev tajā telpā no kurienes tagad ta truba nāks ventilācija praktiski nebūs. Proti gais necirkulēs labi un ta tālāl. Protams vari arī turēt durvis vaļā vēdināšanai? Tas ir kautkāds lauku hruščovka?