UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
sienas platums neatbilst dzīvokļa plānam
Autors:
yns
()
Datums: 02/08/2016 19:08
Sveiki,
Lūgums pēc padoma/ieteikumiem:
Vēlos taisīt remontu brežņevkā, bet atdūros pret nestandarta problēmu: pēc plāna virtuves gala sienas platumam jābūt tieši 200 cm, bet pārmērot reāli dzīvē sanāk tikai 193 cm. Jautājums - kur palikuši veseli 7 centimetri?? Flīzes nav pie vainas.
Brežņevkām/hruščovkām paredzētajām virtuves iekārtām standarta izmēri ir 200 cm, bet man šī vairs neder. Ko darīt? Kā iziet no situācijas?
Pašam ir trīs skaidrojumi:
1) māja jau uzcelta šādi?
2) siltinātas sienas virtuvē no iekšpuses (bet neizskatās vizuāli)?
3) siena starp toleti/vannas istabu ir par 7 cm platāka nekā standarta gadījumā?
Bet bez skaidrojuma man vajag arī risinājumu, jo viss ir izplānots uz tiem 200cm virtuvē ( pietrūkst 7cm) un 130 cm vannas istabā ( sakrīt ar to kas dabā).
Varētu pat brucināt to starpsienu vispār nost, bet vai tas būs risinājums?
Lūgums pēc padoma/ieteikumiem:
Vēlos taisīt remontu brežņevkā, bet atdūros pret nestandarta problēmu: pēc plāna virtuves gala sienas platumam jābūt tieši 200 cm, bet pārmērot reāli dzīvē sanāk tikai 193 cm. Jautājums - kur palikuši veseli 7 centimetri?? Flīzes nav pie vainas.
Brežņevkām/hruščovkām paredzētajām virtuves iekārtām standarta izmēri ir 200 cm, bet man šī vairs neder. Ko darīt? Kā iziet no situācijas?
Pašam ir trīs skaidrojumi:
1) māja jau uzcelta šādi?
2) siltinātas sienas virtuvē no iekšpuses (bet neizskatās vizuāli)?
3) siena starp toleti/vannas istabu ir par 7 cm platāka nekā standarta gadījumā?
Bet bez skaidrojuma man vajag arī risinājumu, jo viss ir izplānots uz tiem 200cm virtuvē ( pietrūkst 7cm) un 130 cm vannas istabā ( sakrīt ar to kas dabā).
Varētu pat brucināt to starpsienu vispār nost, bet vai tas būs risinājums?
Re: sienas platums neatbilst dzīvokļa plānam
Autors:
PikkO
()
Datums: 03/08/2016 07:29
Tev tā siena "elpo" ???