UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Rigipša apdares instrumenti
Autors:
Jaanus Riiel
()
Datums: 08/08/2016 10:54
Olimpiskais sveiks visiem.
Viens pazīstamas apgalvo, ka tagad varot bieži redzēt lielos objektos rigipša apdares instrumentus. Domāts ir tieši t.s. Bazūka, Bandžo, špaktelēšnas kastes un citi interesanti pričendāli. Es ļoti reti grozos lielos objektos un varbūt kāds var komentēt situāciju?
Viens pazīstamas apgalvo, ka tagad varot bieži redzēt lielos objektos rigipša apdares instrumentus. Domāts ir tieši t.s. Bazūka, Bandžo, špaktelēšnas kastes un citi interesanti pričendāli. Es ļoti reti grozos lielos objektos un varbūt kāds var komentēt situāciju?
Re: Rigipša apdares instrumenti
Autors:
Argh
()
Datums: 08/08/2016 11:58
Ievadi google "Knauf Readymix Spray Plaster"... līdzīgi kā MP75 ģipšapmetumu arī špakteli uzklāj un ātri izlīdzina. Bet tas tiešām lielām plaknēm, lieliem objektiem :)
PS: youtube ir video arī
PS: youtube ir video arī
Autors:
Jaanus Riiel
()
Datums: 08/08/2016 16:51
Tik tiešam ja ar smidzinātāju, tad uz lielām platībām. Bet mani vairāk interesē instrumentu puse.
Autors:
Argh
()
Datums: 08/08/2016 18:25
isti nav skaidrs, ko velies, jeb ko nevari...
lielam platibam tool-i ir labi, bet tur ari vajadzigi uzreiz cilvekie, kas laicigi apstrada "aatro darbu". tas pats banjo, kas lentu lime klat, un pulvelizators spaktelei. Vienam cilvekam tas viss ir neaktuali, jo liels cakars pildities, tad likt, tad lidzinat un pa apli..
lielam platibam tool-i ir labi, bet tur ari vajadzigi uzreiz cilvekie, kas laicigi apstrada "aatro darbu". tas pats banjo, kas lentu lime klat, un pulvelizators spaktelei. Vienam cilvekam tas viss ir neaktuali, jo liels cakars pildities, tad likt, tad lidzinat un pa apli..
Autors:
Jaanus Riiel
()
Datums: 08/08/2016 21:34
Da mani interesē vai lielos objektos ir sastopama piemēram bazooka un citi profesionālie un dārgie instrumenti, jeb nē. Pats es pēdējo reizi lielā objektā biju ap gadu atpakaļ, tad redzēju vēl tikai bezgaisa smidzinātājus un 1 festool planexu.