UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Kā atsvaidzināt eļļaskrāsas sienas vannasistabā?
Autors:
VaiNe
()
Datums: 31/10/2016 21:54
Sveicināti!
Ir tā, ka īrēju dzīvokli un vannasistaba ir diezgan dramatiskā stāvoklī. Sienas vecās- krāsotas ar eļļas krāsu.
Būtībā mans jautājums būtu, vai Jūs varētu ieteikt, kā lai šīs sienas, teiksim tā, restaurē? Nevēlos ieguldīt daudz- pēc iespējas mazāk.
Varianti ir- nokrāsot šīs sienas, vai arī ir doma flīzēt kādu daļu ar ne pārāk dārgām flīzēm.(Varbūt kāds cits variants?) Saprotu, ka 'ja taisa, tad taisa', bet dotajā brīdī vienkārši vēlos uzlabot šo pašreizējo vizuālo stāvokli.
Te noteikti prasās reāls kapitālais remonts, bet tas man, kā īrniekam nav aktuāli- galvenais uzfrišināt un būs viss OK! :)
P.S. Vai flīzes drīkst klāt uz šīm ēļļas krāsām- ja nē, kā būtu jāapstrādā sienas šādā gadījumā pirms flīžu klāšanas?
Paldies! :)
Ir tā, ka īrēju dzīvokli un vannasistaba ir diezgan dramatiskā stāvoklī. Sienas vecās- krāsotas ar eļļas krāsu.
Būtībā mans jautājums būtu, vai Jūs varētu ieteikt, kā lai šīs sienas, teiksim tā, restaurē? Nevēlos ieguldīt daudz- pēc iespējas mazāk.
Varianti ir- nokrāsot šīs sienas, vai arī ir doma flīzēt kādu daļu ar ne pārāk dārgām flīzēm.(Varbūt kāds cits variants?) Saprotu, ka 'ja taisa, tad taisa', bet dotajā brīdī vienkārši vēlos uzlabot šo pašreizējo vizuālo stāvokli.
Te noteikti prasās reāls kapitālais remonts, bet tas man, kā īrniekam nav aktuāli- galvenais uzfrišināt un būs viss OK! :)
P.S. Vai flīzes drīkst klāt uz šīm ēļļas krāsām- ja nē, kā būtu jāapstrādā sienas šādā gadījumā pirms flīžu klāšanas?
Paldies! :)
Re: Kā atsvaidzināt eļļaskrāsas sienas vannasistabā?
Autors:
bobo
()
Datums: 31/10/2016 22:10
Apstrādā ar betokontaktu grunti un flīzē nost.
Autors:
VaiNe
()
Datums: 31/10/2016 22:17
bobo Wrote:
-------------------------------------------------------
> Apstrādā ar betokontaktu grunti un flīzē nost.
Apskatīju grunti- šis varētu būt variants!
-------------------------------------------------------
> Apstrādā ar betokontaktu grunti un flīzē nost.
Apskatīju grunti- šis varētu būt variants!
Autors:
Jaanus Riiel
()
Datums: 01/11/2016 23:47
Hmm, es te paeksperimentēju un te ir mani rezultāti
[www.youtube.com]
P.S. Tādi ir mani rezultāti, bet neapgalvoju ka tukai man taisnība un visi pārējie ir pridurki! Odnoznačno :)
[www.youtube.com]
P.S. Tādi ir mani rezultāti, bet neapgalvoju ka tukai man taisnība un visi pārējie ir pridurki! Odnoznačno :)
Autors:
Jaa
()
Datums: 02/11/2016 23:26
Šodien biju viena objektā. Man tur nesanāca pašam strādāt jo tur jau bija vairāki cilvēki, man nebūtu atlicis ko darīt. Tajā objektā arī vairākas vietas flīze bija atlecis no betona. Līme turējas labi pie flīzes, bet betons bija gluds. Uz betona un līmes apakša varēja redzēt roza krāsu-ka betonkontaktam vai aquastopam. Vēl kas betons tajās vietās bija mitrs, proti mitrums bija ticis zem flīzes. Vietās kur bija laikām sauss flīze turējās stingri. Vot tāds svaigs novērojums.