UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Apmetums/špaktele gāzbetonam
Autors:
sub3
()
Datums: 14/02/2006 19:21
Jāizšķiras starp parastajiem (t.i. baltkrievu) gāzbetona blokiem 200 vai Aeroc Poriclass 200. Tākā ārējā apdare (vate+apmetums) abos variantos vienāda, man interesē iekštelpu apdares izmaksas. Pagaidām secinājumi:
1) Baltkrievu gāzbetonam apmetums ar mehānisko iestrādi 15 mm izmaksas ap 7-8 LVL kv/m
2) Aerocam arī tas pats apmetums - zem 6,5 LVl kvm nekādi nesanāk. var ekonomēt tikai uz materiālu (minimāli), darbs tā pat.
Jautājums - vai ir kāds cits lētāks Aeroca iekšējās apdares veids?
1) Baltkrievu gāzbetonam apmetums ar mehānisko iestrādi 15 mm izmaksas ap 7-8 LVL kv/m
2) Aerocam arī tas pats apmetums - zem 6,5 LVl kvm nekādi nesanāk. var ekonomēt tikai uz materiālu (minimāli), darbs tā pat.
Jautājums - vai ir kāds cits lētāks Aeroca iekšējās apdares veids?
Re: Apmetums/špaktele gāzbetonam
Autors:
kgb
()
Datums: 14/02/2006 19:40
Es tiko apdarināju Aeroca sienas ar Knaufa MP 75 apmetumu. 4 dienās viss kārtībā un sienas ideālas, var līmet virsū tapeti, krāsošanai vēl mazliet jāpašpaktelē.
Darbs maksāja 3 lvl kv.m. materiāls apt 1,5 LV = kopā sanāk 4,5 LV kvadrātmetrā. lūk nekādi 6,5 vai 7-8.
Šo visu veica brigāde no Ogres. Aleksejs - 9552813
Darbs maksāja 3 lvl kv.m. materiāls apt 1,5 LV = kopā sanāk 4,5 LV kvadrātmetrā. lūk nekādi 6,5 vai 7-8.
Šo visu veica brigāde no Ogres. Aleksejs - 9552813
Autors:
sub3
()
Datums: 14/02/2006 20:42
=> kgb
Pldies, tel.piefiksēts.
Aerocam gaidīji kādu laiku kamēr žūst vai liki virsū uz "svaiga"?
Pldies, tel.piefiksēts.
Aerocam gaidīji kādu laiku kamēr žūst vai liki virsū uz "svaiga"?
Autors:
kgb
()
Datums: 15/02/2006 02:52
man bez īpašas gaidīšanas sanāca pāris mēneši, jo kamēr pārsegumu un jumtu būvēju sienas liku mierā