UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
lieka starpsiena
Autors: thekristaps ()
Datums: 28/01/2018 22:52

Labdien!
Esmu iesācis remontu dzīvoklī (Hruščovka, pirmais stāvs) un nonācis pie secinājuma, ka viena neliela starpsiena man tā kā traucē! Tā kā pārvelku elektroinstalāciju, tad vienā citā starpsienā urbos iekšā un sapratu ka tās sienas sastāv no karkasa, kas ir koks/dēļi un pa virsu kādi 3cm apmetums. Lūk ir viena neliela siena starp istabu un koridori kuru labprāt nojauktu (tās uzbūves dēļ tā nebūtu problēma).
Kā ir, varu to darīt uz savu galvu vai tomēr jākārto būvatļaujas utt.? Paziņa teica, jauc tik nost, ne visu uzreiz bet pamazām, lai kaimiņi nejūt ka sienu jauc, un arī ārā visu to drazu nes pa mazam. Ka neesot nekādas slodzes un tās sienas neko netur.
Tad nu nolēmu vēl spečukiem šeit pārjautāt, domas, pārdomas, ieteikumi, lūdzu, izsakaties!!? :)
Paldies jau iepriekš!

Re: lieka starpsiena
Autors: jajajaja ()
Datums: 28/01/2018 22:56

Man vakar sāpēja vēders un es arī īnternetā spečukiem prasīju ko darīt. Baigi labi palika visu uzzināju, vairs nesāp.

Autors: thekristaps ()
Datums: 28/01/2018 22:58

Ar to arī apsveicu!

Datums: 29/01/2018 08:12

Jebkuras norobežojošas konstrukcijas nojaukšanai ir nepieciešams saskaņojums ar būvvaldi. Arī gadījumos, ja kāds iepriekšējais saimnieks kautko pašrocīgi(nesaskaņojot) ir uzbūvējis.
Vai ir šajā gadījumā nepieciešams projekts, to pateiks būvvaldē.

Autors: jtdesign ()
Datums: 29/01/2018 10:55

Apliecinājuma karte telpu vienkāršotajai atjaunošanai. Nav nekas sarežģīts. Meklē arhitektu.

Vispirms gan jāpārliecinās, kas tā par sienu, pašreizējais apraksts nedaudz aizdomīgs, vai tā tiešām hruščovka.

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ***   ***  **        **     **  **     **  **    ** 
 **** ****  **        **     **  **     **  **       
 ** *** **  ******    ********   **     **  **       
 **     **  **        **         **     **  **       
 **     **  **        **         **     **  **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727