UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Grīda vannas istabā
Autors:
Imants123
()
Datums: 18/11/2020 15:57
Sveicināti!
Ir tāda situācija: vannas istabā jāieklāj grīda - vai ir kāda normāla un adekvāta alternatīva flīzēm? Nav vēlmes to aukstuma dēļ.
Pati dušas daļa būs flīzēta, bet pārējo telpu - apmēram 6 kv.m. gribētos no "siltāka" materiāla.
Kā ir ar:
1) mitrumizturīgo laminātu - tas darbojas jeb ir tik kā reklāmas triks?
2) varbūt koka dēļu grīda, kuri pārklāti ar jahtu laku?
3) trīsslāņu parkets?
4)..?
Doma tāda, ka pa šo telpu tāpat nekādu īpašo ūdens "plūdu" nebūs - varbūt kāda šļakata no izlietnes vai mitras kājas no dušas izejot.
Ir tāda situācija: vannas istabā jāieklāj grīda - vai ir kāda normāla un adekvāta alternatīva flīzēm? Nav vēlmes to aukstuma dēļ.
Pati dušas daļa būs flīzēta, bet pārējo telpu - apmēram 6 kv.m. gribētos no "siltāka" materiāla.
Kā ir ar:
1) mitrumizturīgo laminātu - tas darbojas jeb ir tik kā reklāmas triks?
2) varbūt koka dēļu grīda, kuri pārklāti ar jahtu laku?
3) trīsslāņu parkets?
4)..?
Doma tāda, ka pa šo telpu tāpat nekādu īpašo ūdens "plūdu" nebūs - varbūt kāda šļakata no izlietnes vai mitras kājas no dušas izejot.
Re: Grīda vannas istabā
Autors:
Cogito
()
Datums: 18/11/2020 16:03
Vinila flīzes?
Autors:
m!
()
Datums: 18/11/2020 16:04
Vannas istabas linolejs, var limet ari dusas zona
Autors:
agrais
()
Datums: 18/11/2020 16:19
Ja tev auksta gīdas pamatne,betons, tad arī viss ko uz ta uzklāsi būs auks/vēss...Nevajag sarezģīt elemntaras lietas. Uzliksi flīzes un pasvied kadu paklajiņu.Galvenais lai ir kāds siltuma avots un laba ventilacija.Uzliksi laminatus, koka deles..tad pec paris gadiem atkal būs citi jautajumi. Tad jau uzreiz liec terases deles....
Autors:
ints45
()
Datums: 18/11/2020 16:57
Tajā daļā kur nav duša uzliec grīdas reģipsi, noizolē pa virsu ar Vincents Hidroplast un vinilu pa virsu.
Autors:
sqq
()
Datums: 18/11/2020 17:03
Man reiz bija tāds pats jautājums. Tagad o savas pieredzes iesaku uzlikt korķa flīzes, speciālas, kas domātas vannasistabām. Tās ir padārgas bet ieguvums ir vnk ideāls, ļoti patīkama sajūta izkāpjot no dušas, vairs nekad nelikšu flīzes, ja grīdā nav apsildes caurules, bet likt to visu elektrības paklājiņu, vilkt vadus, slēdzi utt, tad flīzēt ir ko norauties salīdzinājumā ar korķa flīžu pielīmēšanu.
Autors:
agrais
()
Datums: 18/11/2020 17:16
Ja, par to korki izklausas labi, nav bijusi darisana.Man tik viens jautajums- kur paliek mitrums? Flizes nožūst, noslauka.Bet ka ar korki?
Autors:
Imants123
()
Datums: 18/11/2020 21:47
Šitas izklausās labi. Kur tādas vannas korķa flīzes dabūjamas? Cik, apmēram, kvadrātmetrā tāds brīnums maksā?
sqq rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Man reiz bija tāds pats jautājums. Tagad o savas
> pieredzes iesaku uzlikt korķa flīzes, speciālas,
> kas domātas vannasistabām. Tās ir padārgas bet
> ieguvums ir vnk ideāls, ļoti patīkama sajūta
> izkāpjot no dušas, vairs nekad nelikšu flīzes, ja
> grīdā nav apsildes caurules, bet likt to visu
> elektrības paklājiņu, vilkt vadus, slēdzi utt, tad
> flīzēt ir ko norauties salīdzinājumā ar korķa
> flīžu pielīmēšanu.
sqq rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Man reiz bija tāds pats jautājums. Tagad o savas
> pieredzes iesaku uzlikt korķa flīzes, speciālas,
> kas domātas vannasistabām. Tās ir padārgas bet
> ieguvums ir vnk ideāls, ļoti patīkama sajūta
> izkāpjot no dušas, vairs nekad nelikšu flīzes, ja
> grīdā nav apsildes caurules, bet likt to visu
> elektrības paklājiņu, vilkt vadus, slēdzi utt, tad
> flīzēt ir ko norauties salīdzinājumā ar korķa
> flīžu pielīmēšanu.
Autors:
Sqq
()
Datums: 19/11/2020 00:47
Es pirku parketasalā, bet tas nav vienigais pardevejs, var pameklet internetaa. Cena bija precizi nepateiksu, bet kkas ap 30...35eur m2, man vajadzeja ap 4m2, izmeri loti precizi. Mitrums man no vinam atri nozuva nekas tur slapjs nepaliek, mitruma avots bija slapjums izkapjot no dusas, vienigaa apsilde tajaa vannasistabaa bija cuuska ka jau veca tipa dzivoklos un ventilators uz vent sahtu. Joprojam priecajos par izveli un nakamreiz nedomajot daritu taa pat.