UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vinils siltajām grīdam
Autors:
N
()
Datums: 01/02/2023 00:32
Sveiki!
Ir siltās grīdas. Estrich. Gribētu saprast vai ir ierobežojumi kādus vinila segumus drīkstu klāt virsū. Veikalos reklamē visādus plānos laminātus, kas piemēroti siltajām grīdām, bet gribētos vinilu. Vinilu savukārt reklamē līmējamo, bet man gribētos to, ko var salikt līdzīgi kā laminātu, jo to pats varētu ieklāt. Ar ko ir jārēķinās izvēloties šādu segumu? Seguma biezums? Vēl kādi parametri?
Pagaidām griestos vietām ir trūcīgs siltinājums, līdz ar ko grīdās mēdzu gāzt iekšā virs 30 grādiem, ja tas ko maina.
Vannas istabā likšu flīzes, pieņemu, ka tām ir vienalga, cik lielu siltumu grīdās palaižu, ja ļauju līmei nožūt, pirms atsāku cirkulēt silto ūdeni pa grīdām?
Ir siltās grīdas. Estrich. Gribētu saprast vai ir ierobežojumi kādus vinila segumus drīkstu klāt virsū. Veikalos reklamē visādus plānos laminātus, kas piemēroti siltajām grīdām, bet gribētos vinilu. Vinilu savukārt reklamē līmējamo, bet man gribētos to, ko var salikt līdzīgi kā laminātu, jo to pats varētu ieklāt. Ar ko ir jārēķinās izvēloties šādu segumu? Seguma biezums? Vēl kādi parametri?
Pagaidām griestos vietām ir trūcīgs siltinājums, līdz ar ko grīdās mēdzu gāzt iekšā virs 30 grādiem, ja tas ko maina.
Vannas istabā likšu flīzes, pieņemu, ka tām ir vienalga, cik lielu siltumu grīdās palaižu, ja ļauju līmei nožūt, pirms atsāku cirkulēt silto ūdeni pa grīdām?
Re: Vinils siltajām grīdam
Autors:
Jozhix
()
Datums: 01/02/2023 02:04
Click vinilam jaaparedz deformaacijas shuves (taatad vajadzees resnas griidliistes) un starp istabaam buus salaiduma vietas. Man D pusee visa siena ir panoraamas logi, griida saulee labi uzkarst (30graadi vasaraa, ja izsleedz AC un ventilaaciju), nemaz negribeeju riskeet taapeec liku liimeejamo LVT.
Estrich griida arii nemaz nebija tik perfekta, 1cm uz 3m, dzeki pirms liimeeja vinila veel liidzinaaja griidas. Saakumaa arii pats taisiijos likt click vinilu, tagad nenozheeloju ka liimeeja meistari.
Estrich griida arii nemaz nebija tik perfekta, 1cm uz 3m, dzeki pirms liimeeja vinila veel liidzinaaja griidas. Saakumaa arii pats taisiijos likt click vinilu, tagad nenozheeloju ka liimeeja meistari.
Autors:
Zzz
()
Datums: 01/02/2023 16:11
Dabigo linoleju?
Autors:
ints45
()
Datums: 01/02/2023 23:37
Man ir vinila klick segums uz esrtich siltās grīdas. Pa starpu caurumains 3mm putu apakšklājs. Liku pats, nekādu problēmu. Fantastisks materiāls. Silts, mīksts, kluss, patīkams plikai pēdai. Viss iegādāts parastā ksenukai veikalā uz akcijām
Autors:
N
()
Datums: 02/02/2023 02:39
Paldies par ieteikumiem!
Kas īsti ir ar to dabīgo linoleju? Tādu pat dizaina veikalos piedāvā pēdējā laikā, bet nu, mļa, linolejs ir linolejs. :D
Starp citu, kā paliek ar tām flīzēm? Cik daudz tām ir droši gāzt siltumu grīdās? Sāku domāt vai man nevajag arī vannas istabā vinilu.
Kas īsti ir ar to dabīgo linoleju? Tādu pat dizaina veikalos piedāvā pēdējā laikā, bet nu, mļa, linolejs ir linolejs. :D
Starp citu, kā paliek ar tām flīzēm? Cik daudz tām ir droši gāzt siltumu grīdās? Sāku domāt vai man nevajag arī vannas istabā vinilu.
Autors:
Cogito
()
Datums: 02/02/2023 09:44
N rakstīja:
-------------------------------------------------------
> bet nu, mļa, linolejs ir linolejs. :D
Tas, kas IR linolejs, un tas, ko tautā SAUC par linoleju, ir divas pilnīgi dažādas lietas.
-------------------------------------------------------
> bet nu, mļa, linolejs ir linolejs. :D
Tas, kas IR linolejs, un tas, ko tautā SAUC par linoleju, ir divas pilnīgi dažādas lietas.
Autors:
Zzz
()
Datums: 02/02/2023 13:41
Un vannas istabai - tad vajadzeja uzreiz nopulet betona gridu un tadu ari atstat. Kapec uz viena betona jaliek vel cits betons sagriezts gabalos. Izskatas jau smuki/moderni