UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Sienas siltināšana - vai atstāt veco reģipsi?
Autors: kastasir ()
Datums: 31/03/2023 11:53

Sveiciens visiem!

Vēlos veikt remontu 1. stāva dzīvoklī, kas 20. gs. pirmajā pusē celtā koka guļbūvē, kas apšūta ar silikāta ķieģeļiem. Starp ķieģeļiem un koku ir gaisa sprauga. Tā kā no ārpuses siltināt šobrīd nav risinājums, gribētu siltumizolāciju uzlabot no telpas iekšpuses - visdrīzāk ar kokšķierdras plāksnēm.

Gatavojot telpu remontam atklāju, ka sienas iekšpusē uz koka konstrukcijas ir apmetums un tam pa virsu uznaglots ģipškartons. Ģipškartons saglabājies ļoti labā stāvoklī, nekur nemanu pelējuma un mitruma pazīmes. Vēlos saprast, vai varu atstāt veco ģipškartonu un tam pa virsu likt kokšķiedru, vai tomēr labāk ņemt to nost. No vienas puses būtu lietderīgi noņemt visu līdz kokam t.sk. apmetumu, lai novērtētu tā stāvokli, bet no otras puses tā būs diezgan liela papildus ņemšanās - vai būs to vērts?

Apkure dzīvoklī ir malkas krāsns mūris un kamīns.

Re: Sienas siltināšana - vai atstāt veco reģipsi?
Autors: Jenya ()
Datums: 26/09/2023 19:47

Hallo! Als u op zoek bent naar een huurappartement en bang bent dat makelaars u kunnen misleiden, dan wil ik u vertellen over de [rentola.nl] service, die alleen samenwerkt met vertrouwde makelaars en eigenaren van onroerend goed om zijn klanten maximale veiligheid en betrouwbaarheid te bieden bij het invullen van een transactie. Elke update wordt getest voordat deze beschikbaar komt op de service.

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.