UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Slieksnis virs silto grīdu trubām
Autors:
N
()
Datums: 09/11/2023 01:43
Sveiki!
Klikoju vinilu. Centos iztikt bez sliekšņiem visā mājā, gandrīz tas arī ir izdevies, bet apejot vienu "saliņu" plāksnes tomēr kaut kā pa vairākiem milimetriem ir nopeldējušas un izskatās ka bez sliekšņa neiztikšu. Bet, ir problēma - durvju ailē kur vajadzētu ielikt slieksni zem grīdas ir silto grīdu trubas. Internetā meklējot nekādi neizdodas atrast slieksni, kas nebūtu jāskrūvē pie grīdas. Kādi man varētu būt varianti lai izietu no situācijas?
Plāksnes šo "saliņu" esmu izložņājis, izjaucis un salicis atpakaļ, šķirbu nav un viss ir taisns.
Klikoju vinilu. Centos iztikt bez sliekšņiem visā mājā, gandrīz tas arī ir izdevies, bet apejot vienu "saliņu" plāksnes tomēr kaut kā pa vairākiem milimetriem ir nopeldējušas un izskatās ka bez sliekšņa neiztikšu. Bet, ir problēma - durvju ailē kur vajadzētu ielikt slieksni zem grīdas ir silto grīdu trubas. Internetā meklējot nekādi neizdodas atrast slieksni, kas nebūtu jāskrūvē pie grīdas. Kādi man varētu būt varianti lai izietu no situācijas?
Plāksnes šo "saliņu" esmu izložņājis, izjaucis un salicis atpakaļ, šķirbu nav un viss ir taisns.
Re: Slieksnis virs silto grīdu trubām
Autors:
Ugis S
()
Datums: 09/11/2023 08:32
Paņem nomā termokameru, ieslēdz silto grīdu un labi redzēs,i kur neurbt
Autors:
ETT
()
Datums: 09/11/2023 09:07
[www.kurpirkt.lv]
un ne tikai...
un ne tikai...
Autors:
N
()
Datums: 09/11/2023 09:53
ETT rakstīja:
-------------------------------------------------------
> [www.kurpirkt.lv]
> un ne tikai...
Ja šo pielīmēs pie vinila abās savienojuma pusēs, tās divas plaknes vairs nebūs katras pašas pa sevi peldošas, ne?
-------------------------------------------------------
> [www.kurpirkt.lv]
> un ne tikai...
Ja šo pielīmēs pie vinila abās savienojuma pusēs, tās divas plaknes vairs nebūs katras pašas pa sevi peldošas, ne?
Autors:
Zzz
()
Datums: 09/11/2023 10:15
Noslipe to plaksni par tiem milimetriem