UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Putekļi ceļās no dēļu starpām
Autors:
Jānis654
()
Datums: 16/06/2025 23:03
Labdien!
Lai nerasots situācija kā man draugam, kad zem otrā stāva grīdas dēļa ir skaidas bez kādas membrānas vēlos zināt ko ir droši klāt, lai mitrums varētu staigāt.
Ja neko neliek tad pa šīrbām celsies putekļi, bet ja ielikšu nepareizu tad var rasties probēmas ar kondensātiem. Ko likt?
Lai nerasots situācija kā man draugam, kad zem otrā stāva grīdas dēļa ir skaidas bez kādas membrānas vēlos zināt ko ir droši klāt, lai mitrums varētu staigāt.
Ja neko neliek tad pa šīrbām celsies putekļi, bet ja ielikšu nepareizu tad var rasties probēmas ar kondensātiem. Ko likt?
Re: Putekļi ceļās no dēļu starpām
Autors:
agrais
()
Datums: 16/06/2025 23:06
No kurienes tam mitrumam jastaiga? Un kapec tev tur bus skaidas???
Autors:
Jānis654
()
Datums: 17/06/2025 07:58
No pirmā stāva vai tad gaisa mitrums nestaigās uz augšu? Skaidas jo bija neapdzīvot bēniņi un savulaik tika izmantota siltinājumam.
Jautājums aktuāls ar ko nosegt lai nelien ārā putekļi un lai laiž cauri mitrumu, ja nu kas.
Jautājums aktuāls ar ko nosegt lai nelien ārā putekļi un lai laiž cauri mitrumu, ja nu kas.
Autors:
agrais
()
Datums: 17/06/2025 08:12
Ja nu kas, tad tā pleve būtu jaliek zem skaidam....lai tas mitrums nelien skaidās. Bet ja jau ta maja nostavejusi jau ilgi,un skaidas put ka pat pa dēļu skirbam lien āra, tad jau nekads mitrums nekur nelien. bet ja jau taisies plevi likt, tad jau tās deles nonemtas...tad arī vari normali vati salikt. Ja nu kas...
Autors:
ETT
()
Datums: 17/06/2025 20:51
Kādām gan vajag būt šķirbām, un cik vajag līgoties (staigāt) grīdai, lai saceltos putekļi no skaidām. Lauku mājā, ar tādu pašu siltinājumu bēniņos un tur pēc tam izbūvētu mansardu, neko tādu nav izdevies novērot.
Autors:
Ivara Godmaņa vārdabrālis
()
Datums: 17/06/2025 23:00
Uz skaidām zem dēļiem ieklāj kastu gofrēto kartonu no iepakojumiem. Vismaz Rīgā veikalu dibenpusē pilni konteineri ar kartona iepakojumiem.
Taču pareizi izžāvētiem un stiprinātiem gropētiem grīdas dēļiem spraugu nav, tapēc pieņemu, ka "situācija kā man draugam" radusies no apstākļa, ka ieklāti mitri grīdas dēļi un tiem pēc gadiem radušās spraugas. Te vienīgā metode ir sākotnēji stiprināt katru PIEKTO dēli un pēc to izžūšanas grīdu pārklāt -pārvilkt.
Taču pareizi izžāvētiem un stiprinātiem gropētiem grīdas dēļiem spraugu nav, tapēc pieņemu, ka "situācija kā man draugam" radusies no apstākļa, ka ieklāti mitri grīdas dēļi un tiem pēc gadiem radušās spraugas. Te vienīgā metode ir sākotnēji stiprināt katru PIEKTO dēli un pēc to izžūšanas grīdu pārklāt -pārvilkt.