UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Mēbeļu furnitūra
Autors:
H.Poters
()
Datums: 24/07/2007 23:34
Labdien!
Varbūt kāds varētu ieteikt, kur var iegādāties visas nepieciešamās lietas un materiālus, lai pats uzbūvētu skapi ar bīdāmām durvīm - sliedes, riteņi durvis, plāksnes, etc) (mani interesētu arī apraksts/idejas, kā to izdarīt, dažādās vietās), to kas te bija forumā izlasīju
Un vēl nevaru nekur atrast virtuves darba virsmu blīvējumus - t.i, blīvlīstes (starp sienu un virsmu) - ir am furnitūra, taču tur ir maza izvēle.
Varbūt kāds varētu ieteikt, kur var iegādāties visas nepieciešamās lietas un materiālus, lai pats uzbūvētu skapi ar bīdāmām durvīm - sliedes, riteņi durvis, plāksnes, etc) (mani interesētu arī apraksts/idejas, kā to izdarīt, dažādās vietās), to kas te bija forumā izlasīju
Un vēl nevaru nekur atrast virtuves darba virsmu blīvējumus - t.i, blīvlīstes (starp sienu un virsmu) - ir am furnitūra, taču tur ir maza izvēle.
Re: Mēbeļu furnitūra
Autors:
PLB
()
Datums: 25/07/2007 07:41
sliedes un ritentiņus dažādu izmēru un smaguma durvīm var iegādāties būvniecības veikalos. depo ir 100%. cenas svārstās no 10-30 ls par komplektu. domājams ka lāksnes arī turpat var dabūt...viss atkarīgs, kadu materiālu vēlies.
es meģināju uztasītt nelielu skapīti. plāksi ņemu līmēto koka dēlišu plati, un virsū līmēju spoguli.
es meģināju uztasītt nelielu skapīti. plāksi ņemu līmēto koka dēlišu plati, un virsū līmēju spoguli.