UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2
Re: reģipša sienu špaktelējuma slīpēšana
Autors: shmurger ()
Datums: 20/09/2007 01:53

ja jaasliipee uniflott, tad 80nieks
ja vetoniits 120nieks
shetrock 240 nieks

sliipejamais agregaats sliipeejamais deelis ar kaatu, kustiibas vertikaalas, lielaako speeku pieliekot kad deelis virzaas uz leju(stipri spiest nedriikst, labaak biezhaak mainiit smilshpapiiru)

vetoniitu var sliipeet krustaam skjeersaam, ja peec tam tiek spakteleets ar sheetrock
(spiest vienalga nedriist, nekad un nekur btw)

sheetrocku sliipee ar plato sliipeejamo deeli turot to rokaa( pavisam viegli un ar juutaam)ja ir normaali uzspakteleets, vispaar nevajag sliipeet.

sliipeejot nedriikst saakt sviist, tas noraada uz to ka kaut kas nav kaartiibaa...

nesliipeet ar apljveida kustiibaam, kraasoshanaa viss notiek no augshas uz leju...

pirms grunteeshanas RUUPIIGI noslauciit putekljus...

Autors: sviestinieks ()
Datums: 20/09/2007 03:33

es teiktu taa,ja jaasliipee uniflots kursh veel buus pastaaveejis meklee sliipmashiinu vai cilpu.vetoniits pats pateiciigaakais sliipeeshanai no visiem spakteljiem ar to probleemaam nevajadzeetu buut.Shetrock vai giprocks arii sliipeejams diezgan viegli tik jautaajums vai gadiijumaa neesi uzklaajis taadu kaartu
ka peec perferaatora saak prasiities.
par smilshpapiiriem var sliipeet shetroku arii ar 150 un nebuus ne vainas,ja protams rokas nav galiigi liikas ;)
Un ja virsuu lipinaasi tapetes tad tev vispaar ir paveicies,jo tapetes ljoti daudz ko piesedz.:)

Datums: 20/09/2007 03:39

hmm, uniflots jaasliipee parasti ljoti minimaali, nezinu kaa jaashpaktelee, lai buutu par daudz, galvenaa vinja funkcija -aizpildiit shuves,pie kam jaashpaktelee 2x, jo pirmaa kaarta pa ljubomu ieseezas..pirmo kaartu taatad pat nav ko sliipeet, ruupiigaak ir jaapasliipee otraa kaarta(ar 80nieku, smalkaam nav jeegas vnk) vienu briidi stradaaju tikai uz shpakt;kraasoshanu, nu nav man taa elektriskaa suuda un nevajag man vinju...

Datums: 20/09/2007 03:50

man ar taada suuda nav,bet vienreiz dabuuju aiznjmties no pazinjas auto mehaanikja,jo viens vunderkinds bija griestus ar uniflotu vilcis splasnjakaa(piebilde vinjsh spakteleeja pirmo reizi muuzhaa),bet kad saprata kaadaa dir.aa ir iebraucis prasiija lai izlabojam.Tajaa dziivoklii vinsh arii pats bija sienas ar mp-75 liidzinaajis,kaa rezultaataa 2 no 4 durviim aizveert nevareeja,bet nebija suudiiga haltuura-9 Ls stundaa un aiziet,jo par kvadraatiem tur nebija veerts runaat.
A par uniflotu un shuveem,ja ir normaali izshuuts regipsis,tad ar vienu uniflota kaartu liidz shim vienmeer esmu ticis galaa.Es laikam jaucu mazliet biezaaku putru kaa citi un tikai pareizi taa teikt jaanogriezh.

Datums: 20/09/2007 03:57

ir ir , es ar esmu redzeejis taadus wunderkind(g)us... veins vij uz shuveem uzvilcis ar kalnu.. jautaaju, ko taa, shis saka, ka par daudz iemaisiijis, zeel bija mest aaraa, sak, labaak uztriept vairaak...tikaam galaa ar lentas sliipmashiinu...
2x spakteleejot ir 100% garantija,, ka neredzees shuves, viegli ja veel paarvelk ar sheetrocku... jo ja tu spakteleesi nobeigumu uz vienas uniflota kaartas tikai, peec laika ieseediisies shuves kontuura...paarbaudiits!

Datums: 20/09/2007 04:06

Manaa privaatajaa maajaa viss ir kulee nekas nav ieseedies remontu taisiiju pirms 2 gadiem.
Bet par materiaalu,tev nebuutu zheel???:D
skopaa letinju daba.

Datums: 20/09/2007 04:27

taksh panjem uz objektu lieku maisu, taa lai maajaam sanaak :-8

Datums: 20/09/2007 04:28

heh, zb jau, bet otrai kaartai shausmiigi minimaali taa manta aiziet...

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **   **    **   **        **     **  **       
 **    **   **    **   **        **     **  **       
 *********  *********  **        **     **  **       
       **         **   **        **     **  **       

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727