UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Pašreizējā: 3 no 3
Re: fototapetes
Autors:
Lilistera
()
Datums: 29/11/2008 23:01
kelme,
un risinājums? Man pietika šo praktisko pieredzi palasīties, lai saprastu, ka es to neizdarīšu pati:-))) a man vajag to motīvu pie sienas!
un risinājums? Man pietika šo praktisko pieredzi palasīties, lai saprastu, ka es to neizdarīšu pati:-))) a man vajag to motīvu pie sienas!
Autors:
kelme
()
Datums: 30/11/2008 08:43
gribi karti pie sienas un ceļot ofisā!!!
paņem ss.lv-un uz priekšu domāju pa 300 ls dabūsi kas noplēsīs ,nošpaktelēs ,uzlīmēs.nebūtu darba noteikti paņemtu to gleznu!!!!
paņem ss.lv-un uz priekšu domāju pa 300 ls dabūsi kas noplēsīs ,nošpaktelēs ,uzlīmēs.nebūtu darba noteikti paņemtu to gleznu!!!!
Autors:
S123
()
Datums: 28/03/2009 17:11
Sveiki, paldies par visiem komentāriem - bija par ko padomāt, pirms uzsākām līmēt. tiešām - ir nepieciešami vismaz divi cilvēki. bet pārējais neapstiprinājās, varbūt tāpēc, ka katru gabalu likām uz sienas tūlīt pēc tā apsmērēsanas ar līmi un varbūt arī tāpēc, ka tā ir Klimta sieviete - ļoti daudz visādu rakstu, ka nevar lāga manīt, ja ir kāds burbulis vai kas. Jāsaka, ka tapetes raksts gāja precīzi kopā. Lielākais izbrīns bija, ka pie sienas pielīmētais gabals bija aptuveni par 2 cm platāks kā vēl sausais gabals. gribējām jau nesties uz veikalu un rīkot skandālu par brāķi, bet izdomājām, ka izgrozīsimies, jo tapete ir stūrī un vēl mēbele aizsedz skatu. bet izrādījās, ka tad, kad to šaurāko gabalu apsmērējām ar līmi, tam bija tieši tāds pats izmērs kā pie sienas esošajam.
Veiksmi, ir tā vērts.
Veiksmi, ir tā vērts.
Pašreizējā: 3 no 3