UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Pašreizējā: 2 no 2
Re: pelējums uz sienām
Autors:
alise ad
()
Datums: 20/08/2012 11:38
Sveiki.
Es zinu, ka šobrīd iejaucos diskusijas vidu, bet es vēlējos pajautāt vai kāds nezin kas tas ir, ja uz tumšām sienām (tās kuras mājai sanāk ārsienas) parādās gaiši pleķi? Pirmajā momentā man šķita ka tas ir apmetums, vai kāda viela kas tā teikt ''sūcas cauri'' sienam, paziņa ieminējās ka tā varētu būt brants?
Kā ar to cīnīties?
Jau iepriekš paldies.
Es zinu, ka šobrīd iejaucos diskusijas vidu, bet es vēlējos pajautāt vai kāds nezin kas tas ir, ja uz tumšām sienām (tās kuras mājai sanāk ārsienas) parādās gaiši pleķi? Pirmajā momentā man šķita ka tas ir apmetums, vai kāda viela kas tā teikt ''sūcas cauri'' sienam, paziņa ieminējās ka tā varētu būt brants?
Kā ar to cīnīties?
Jau iepriekš paldies.
Autors:
Vienstāvs
()
Datums: 20/08/2012 11:54
Tuvu zemei? Tie drīzāk būs izsālījumi. No grunts mūrī vai pamatos sūcas ūdens ar tur esošajām vielām, paķerot līdzi vēl tās vielas, kas ir mūrī un/vai betonā. Uz virsmas ūdens izžūst, bet sāļi paliek.
Autors:
alise ad
()
Datums: 20/08/2012 12:04
Tas ir ceturtais stāvs dzīvokļu mājā, kura ir pirmskara. Vai ar to ir iespējams cīnīties?
Autors:
Vienstāvs
()
Datums: 20/08/2012 12:21
Ceturtajā? Netek kāds ūdensvads, jumts, caura noteka?
Brants
[en.wikipedia.org]
izskatās šādi - pēdējā bilde "Trepes uz nākotni!"
[www.rbb.lv]
[www.google.lv]
Brants
[en.wikipedia.org]
izskatās šādi - pēdējā bilde "Trepes uz nākotni!"
[www.rbb.lv]
[www.google.lv]
Autors:
alise ad
()
Datums: 20/08/2012 15:21
Paldies,tagad noteikti ir skaidrs,ka tas nav brants. Caurules netek,un jumts arī nav caurs. Kā labāk novērst šos izsālijumus,kaut vai tikai vizuāli?
Autors:
Vienstāvs
()
Datums: 20/08/2012 16:47
Teorētiski bez brants pastāv arī citas trupes sēnes, vai tās dzīvo mūrī, nezinu, bet tām, atšķirībā no brants, nepiemītot spēja kondensēt mitrumu no gaisa (jāiztiek ar to, kas jau ir kokā). Tam pat nav tik liela nozīmr, vai tās būtu sēnes vai izsālījumi - tiem abiem ir vajadzīgs ūdens. Kur rodas šis ūdens? Konstrukcijai, kas stāv zem jumta, jābūt nosacīti sausai pat meža vidū.
Sabildē problemātiskās vietas no iekš-, ār-, bēniņu un jumta puses un aizej pakonsultējies pie speciālista:
[www.bauserviss.lv]
Sabildē problemātiskās vietas no iekš-, ār-, bēniņu un jumta puses un aizej pakonsultējies pie speciālista:
[www.bauserviss.lv]
Pašreizējā: 2 no 2