UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

pleķi uz griestiem
Autors: JurisL ()
Datums: 27/12/2007 17:49

Sveiki.

Es dzivoju parastaa lietuvieshu 5-staavu panelju maajaa.
Kaiminji zem manis nesen remonteja koridori, griestus tur sev kautkaadus taisija,
vinjiem peec remonta peec kaadaam dienaam (nezinu gan cik) uz griestiem paradijas 2 dzeltenigi plekji ap lampu, griestu viduu.

Vinji izdomajushi ka es esmu vinjus nopludinajis, lai gan es pat griidu peedeejaas dienaas neesmu mazgaajis, un uudens arii nav nekur teceejis, santehnika man ir ok.

Man liekas ka vinji pashi sev nepareizi tos griestus sataisijushi, vai taa vareetu buut ?
Ir kaadas idejas ?

Paldies.

Re: pleķi uz griestiem
Autors: būvinženieris Ivars Brinkmanis ()
Datums: 27/12/2007 19:47

Varbūt lampas izstarotais siltums izsaucis krāsā strukturālas pārmaiņas.

Autors: Puiks ()
Datums: 27/12/2007 20:25

Lietuvenem tas udens parvietojas pa staviem, ka nemetas, ta ka iespeja, ka tas ir udens nav nemaz tik neiespejams un vel piedevam udens no kada kaimina augstak par tevi.

Autors: IP Logged ()
Datums: 28/12/2007 02:19

Pirms daudziem gadiem, vecā liet.proj. 5.stāvā uztaisīju plūdus. Nolēja kaimiņus līdz 2.stāvam. Bet zem mana dzīv., 4.st. tikai nedaudz, smagāk cietušie bija blakus trepjtelpas dzīv. - ūdens bija ceļojis škērsām pāri visam dzīvoklim.
Dz/b panelim cauri ūdens neizsūksies, bet plūdīs slīpuma virzienā līdz kādai švakākai šuvei. Varbūt kaimiņi likdami lampu izborējuši caurumu dobtajā panelī un no turienes kautkāds kondensāts vai aizvēsturisks ūdens izsūcies...

Autors: EjTakTu ()
Datums: 28/12/2007 05:56

Uzbāzies kaimiņam ar priekšlikumu nopludināt vēlreiz, lai salīdzinātu rezultātus :D

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.